لیستهای کتاب Telka لیست منتشر کرد. اینک شوکران 6 کتاب مجموعهی زندگینامهی شهدای جانباز شاید خیلی کتابها راجع به شهدا خونده باشیم ولی زندگی شهدای جانباز... حقیقتا برای خودم تازگی داشت. 0 2 Telka لیست منتشر کرد. تولدی دوباره 5 کتاب ماجراهای افرادی که تازه مسلمان شدن و یا به صورت شناسنامهای مسلمان بودن ولی با دین آشنایی عمیقی نداشتن. خوندن تجربههای این افراد یه زاویه دید جدید نسبت به اسلام بهمون میده. 1 9 Telka لیست منتشر کرد. طعم شیرین خدا 9 کتاب مجموعه کتابهایی با زبان ساده و روان برای شناخت خدا و نزدیک شدن بهش🌻 0 3