کتابهای صوتی خوب به انتخاب یک کتابِ صوتی ندوست!
11 کتاب
چند سالی هست که کتابهای صوتی بهخاطر مزیتهای زیادشون و البته سازگاریشون با سبک زندگی مدرن، همهگیرتر شدن؛ اما من همیشه با کتابهای صوتی مشکل داشتم. اصلیترین مشکلم هم اینه که موقع گوش دادن به کتابهای صوتی، تمرکز برام سخته. با این حال طی این یکی دو سال، سعی کردم بیشتر به این نوع از کتاب فرصت بدم و دیدم برای بعضی از کتابها اتفاقاً خیلی خوبه؛ برای اونایی که متن روانی دارن، پیچیدگیهای فکریادبی عجیبغریبی ندارن، پیوستگی متنشون جوری نیست که حین گوش کردن، نیاز به پردازش حجم اطلاعات زیادی داشته باشن یا حین خوندن لازم نباشه برگشت به عقب و چیزی رو مجدد بررسی کرد.
این مقدمهای بود بر انگیزۀ من برای ساختن این فهرست؛ که اگر افراد دیگهای هم مثل من با کتاب صوتی میونۀ خوبی ندارن، شاید با این کتابها بتونن تا حدی باهاش آشتی کنن. چون به هر حال مزیتهای خیلی زیادی داره.
چند نکته:
🟢 برای انتخاب این کتابها دوتا موضوع رو در نظر گرفتم: اول اینکه خودم کتاب رو دوست داشته باشم و دوم اینکه علاوه بر خوب بودن اجرای نسخۀ صوتیش، متن کتاب با توضیحاتی که قبل دادم، مناسب کتاب صوتی باشه و اگه ترجمه بود، ترجمهاش هم خوب باشه.
🟢 کتابهایی که اینجا اضافه میکنم، ممکنه از هر ژانر و ردۀ سنیای باشن.
🟢 قرار نیست این فهرست به همین تعداد کتاب محدود باشه، هر زمان که کتاب صوتی خوبی بشنوم که فکر کنم مناسب این فهرسته، اضافهاش میکنم.
🟢 بعضی از کتابها ممکنه چندین نسخۀ صوتی داشته باشن که برای رفع ابهام، اینجا مشخص میکنم که برای اونها کدوم نسخه رو شنیدم و اگر کتابی رو اینجا ذکر نکردم، منظورم نسخۀ صوتی رسمی با ترجمهایه که توی این فهرست اضافه شده:
1️⃣ گلستان سعدی، نسخۀ نوین کتاب گویا، به روایت احسان چریکی و الهام نامی