لیستهای کتاب سپینا لیست منتشر کرد. کتابهای یک روزه 16 کتاب این سری کتابها رو میتونید طی یک روز (و حتی کمتر) بخونید و لذت ببرید. 0 3 سپینا لیست منتشر کرد. بهترین کتابهای پاتریک مودیانو 4 کتاب در تلاشم تمام کتابهای پاتریک مودیانو رو بخونم و این لیست رو کاملتر کنم. این کتابها بهترینهایی هستن که من خوندم. 0 1 سپینا لیست منتشر کرد. مجموعه آثار افشین یداللهی 6 کتاب زندهیاد افشین یداللهی شاعر موردعلاقهی منه. این لیست همیشگیه چون اثر دیگهای ایشون منتشر نخواهد شد. فقط به خاطر علاقه و احترامی که براشون قائلم این لیست رو درست کردم. 0 4