لیستهای کتاب غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. لیست منتشر کرد. نه به عزاداری ، نه به کفن و دفن🖤 3 کتاب فکر کنید یک مجموعه هیچ شخصیت بدی یا خوبی نداشته باشه و همه به نوعی بد و شرورن ولی در کنارش به عقاید،کشورشون،دوستاشون و البته گروهشون وفادارن! پ.ن:این مجموعه دو جلد رو نشر ایران بان هم ترجمه کرده.. 1 43 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. لیست منتشر کرد. رز قرمز..❤ 3 کتاب اگه از کتابایی با وایب قرمز خوشتون میاد این کتاب ها رو بهتون پیشنهاد میکنم>>> 3 38 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. لیست منتشر کرد. دنیای متفاوت از پریان👀 3 کتاب توی این مجموعه خبر از پری های مهربون و خوش اخلاق نیست مخصوصا جلد اول توی این کتاب دنیا پریان سرشار از :سرخوشی،خوش گذرانی،و قدرت طلبی هست.. پ.ن:بی شک یکی از زیباترین روایت ها و البته یکی از بهترین مجموعه های فانتزی✨ 0 82 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. لیست منتشر کرد. عاشقانه با چاشنی غم.. 4 کتاب ولی این کتابها حتی غمشون هم قشنگه 🥲>>> 1 24 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. لیست منتشر کرد. بهترین مجموعه جنایی..! 4 کتاب شما با این مجموعه نه با یک کارآگاه مشهور(هرکول پوآرو) و نه با یک خانم مسن باهوش(خانم مارپل)همراه نیستید بلکه با یک دختر نوجوان هفده سال که علاقه زیادی به پرونده های جنایی داره همراهید! 0 58 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. لیست منتشر کرد. یک فنجون آرامش.. 3 کتاب این کتابها فارغ از هرگونه هیجان هستن مثل یک فنجون قهوه بعد از یک روز پر از درگیری🤌🏻 0 7