لیستهای کتاب پریزادِ غزل لیست منتشر کرد. کتاب هایی که باهاشون زندگی کردم 8 کتاب زندگیم با این کتابا ساخته شد 2 13 پریزادِ غزل لیست منتشر کرد. کتاب های مورد علاقم از نشر نی 6 کتاب خیلی این کتاب ها رو دوست دارم اما بیشتر از همه غرور و تعصب مورد پسندم واقع شد ( به این لیست اضافه میشه) 0 5 پریزادِ غزل لیست منتشر کرد. فردریک بکمن 3 کتاب خیلی قلم فردریک بکمن رو دوست دارم چون خیلی قشنگ همه چیز رو توصیف کرده و نویسنده ای که مدت کوتاهی باهاش آشنا شدم ( به این لیست افزوده میشه) 0 6 پریزادِ غزل لیست منتشر کرد. کتاب هایی که نتونستم باهاشون ارتباط بگیرم 3 کتاب نمی دونم چرا اما با فضایی که این کتاب ها داشتن حال نکردم 0 7