لیستهای کتاب luna لیست منتشر کرد. کتای کتاب هایی که باهاشون گریه کردم 4 کتاب من ادمی نیستم که به راحتی احساساتی بشه و گریه کنه مخموصا با کتاب های و فیلم ها اما این کتاب انقدر تصویر سازی عالی داشتن که باعث شد صحنه رو به راحتی تصور کنم و انقدر ناراحت کننده بودن که باعث شدن گریه کنم 0 1 luna لیست منتشر کرد. کتاب هایی با حس و حال گوگولی 9 کتاب ترجیح دادم برای این فهرست از کتاب های کودک و نوجوان بیشتر استفاده کنم چونکه کتاب های نوشته شده برای کودک و نوجوان معمولا داستان های فانتزی هستن که باعث افزایش خلاقیت میشن و الان به خلاقیت خیلی نیاز داریم 0 1 luna لیست منتشر کرد. شبیه هری پاتر 5 کتاب منظورم از این که این کتاب ها شبیه هری پاتر هستن، این نیست که کپی هری پاتر هستن. منظورم اینکه وایب هری پاتر رو دارن یا داستان تو مدرسه جادویی رخ میده 0 4 luna لیست منتشر کرد. بهترین مجموعه های فانتزی 17 کتاب مجموعه فانتزی های مورد علاقم 0 5