لیستهای کتاب نَجوا ؛ لیست منتشر کرد. 1402/11/28 ☕🛍 حلال مشکلات! 6 کتاب گول ظاهر این کتاب ها رو نخورین! بیشتر این کتابها اصلا بچگونه نیستن. حتی مناسب آدم بزرگا هستن، برای اینکه یاد بگیرن چطور مشکلات فرزندانشون رو حل کنن! من اسمشون رو گذاشتم < حلال مشکلات > چون هر کدوم از اونها درباره یک مسئله و روش حلش در قالب داستان توضیح میدن. من کتاب های ۴ و ۵ رو خیلی بیشتر پسندیدم 🌱 0 2 نَجوا ؛ لیست منتشر کرد. 1402/11/24 غم انگیز ها 💕 3 کتاب غم انگیزهای عاشقانه ای که باهم خوندمشون! 0 2 نَجوا ؛ لیست منتشر کرد. 1402/11/23 🪄 جادویی های آذرک 🌸 7 کتاب بهتون پیشنهاد میکنم اگه دنبال کتاب های ایرانی به سبک جادویی هستین، حتما این کتابا رو انتخاب کنین! داستان این مجموعه کتاب درباره دختر نوجوونی به نام "آذرک" هست که پدربزرگش جادوگر بوده و اون رو هم به دنیای عجیب و جالب جادوگری می بره و اون دوتا باهم کلی ماجرا دارن که همشونو میتونین توی <هفتگانه آذرک> بخونین و لذت ببرین! 1 2 نَجوا ؛ لیست منتشر کرد. 1402/11/23 جادوهای آرژانتینی 🪄🔮 4 کتاب این چهارتا کتاب به نظرمن یکی از بهترین کتاب های نشر هوپا هستن. یکی از ویژگی های خوبشون اینه که خیلی طولانی نیستن. برگرفته از افسانه های آرژانتینی و آمیخته بایه طنز ظریف و نثر روان.بخصوص دومین کتاب رو پیشنهاد میدم حتما بخونید! 🪴🌻🌈 0 7 نَجوا ؛ لیست منتشر کرد. 1402/11/12 🧋🪴 3 کتاب اولین رمان های نوجوان که خوندم. انقدر دلخواه بودن که منو به یه کتابخون قهّار تبدیلم کردن :))) 0 1 نَجوا ؛ لیست منتشر کرد. 1402/11/9 لیست کتابهای یک بچه چلمن 15 کتاب این کتاب ها دفترخاطرات های بچه چلمنی به اسم گِرِگ یا همون گرگوری هست. البته قبلا اسم این مجموعه کتاب خاطرات یک بچه لاغر مردنی بود. ضمنا جلدش هم سفید بوده! اون قدیم ندیما وقتی این کتابا که سفید رنگ بودن رو میخوندم حسابی کیف میکردم. لذت ببرید🪴🍭 3 11 نَجوا ؛ لیست منتشر کرد. 1402/11/9 خانه درختی 🏡 12 کتاب از بچگی عاشق خونه درختی و هر چیزی که به خونه درختی ربط داشت بودم، از جمله کتاب :) خوندن این کتابا منو تو دنیای باحالش غرق و با ماجراهای بامزهش همراه میکرد و با وجود اینکه از موقعی که اولین جلد این کتابو خوندم خیلی میگذره، هنوزم واسه خوندن جلد های جدیدش ذوق دارممم 🥲 واسه لبخند زدن پیشنهاد میشه :) 0 3