لیستهای کتاب مالیس. لیست منتشر کرد. 1404/5/21 بیا از ترس جیغ بزنیم!👻 22 کتاب مطالعهی کتابهای وحشت و حس ترس و هیجان، تجربهای فوقالعاده و مفیده. کتابهای وحشت قدرت مقابله با ترسها و فوبیاها رو به شما میدن. قراره از ترس جیغ بزنیم! 22 137 مالیس. لیست منتشر کرد. 1404/4/26 بهترین کتابهایی که مطالعه کردم.🌚 14 کتاب این لیست بهترین کتابهاییه که خوندم؛ همشون رو با قلبم حس کردم و هم بخشی از قلبم رو داخلشون جا گذاشتم و هم اونها چیزی بهم اضافه کردن:') 10 41 مالیس. لیست منتشر کرد. 1404/4/17 شاهکارهای دنیای فانتزی.🐉 7 کتاب بهترین کتابهای فانتزی که از همه لحاظ فوقالعاده هستن.☆ 0 38 مالیس. لیست منتشر کرد. 1404/4/16 با مفهومترین کتابهایی که میتونید بخونید.🕊 8 کتاب با خوندن این کتابها مفاهیم زیادی بهتون منتقل میشه و باعث میشه به انسان بهتری تبدیل بشید(: 0 22