لیستهای کتاب نجمه صافدل لیست منتشر کرد. 1404/5/9 از 📚 "زن محورِ" غیر ایرانی 35 کتاب لطفا شما هم، درصورت تمایل، کتابِ "زن محورِ" غیر ایرانی که خوندید و میشناسید رو کامنت کنید تا به لیست اضافه کنم🙏💐. 0 8 نجمه صافدل لیست منتشر کرد. 1404/4/25 از بهترین های ادبیات داستانی امریکا📚 3 کتاب -"خوشه های خشم" اثر جان اشتاین بک -"بر باد رفته" اثر مارگارت میچل - "کشتن مرغ مینا" اثر هارپر لی 1 6 نجمه صافدل لیست منتشر کرد. 1404/4/12 از 📚"زن محورِ" ایرانی 16 کتاب لطفا شما هم درصورت تمایل، کتابهای زن محور ایرانی که خوندید و میشناسید رو کامنت کنید تا به لیست اضافه کنم 🙏💐 0 7