لیستهای کتاب عـباس لیست منتشر کرد. 1404/4/31 کتابایی که شب امتحان باعث شدن معدلم بیاد پایین😶 6 کتاب کتابایی که از شدت جذابیت شب امتحان هم زمین نزاشتمشون رو یه لیست کردم که حداقل برای خودم بمونه. 0 1 عـباس لیست منتشر کرد. 1404/1/17 آخر زمان ایرانی☄ 6 کتاب معمولا به کسایی که خارجی نمی خونن ولی طرفدار اکشن و جنایی اند پیشنهاد میکنم🙃 0 8 محمدمهدی اسداله زاده لیست منتشر کرد. 1403/3/21 کتاب های تابستانه💥 44 کتاب تابستون شروعه و فصل مورد علاقه کتاب خوان ها چون که درس و مشق نیست وفقط کتاب . یزن بریم برای یه تابستون پر انرژی اگه موافقی لایک کن راستی اگر کتابی می تونی با توجه به لیست بهم معرفی کنید ممنون می شم 4 5 محمد مهدی کریمی لیست منتشر کرد. 1403/1/18 برتری های آخر زمانی 3 کتاب در این لیست کتاب های آخر زمانی را معرفی میکنیم 0 4 محمد طاها کریمی لیست منتشر کرد. 1402/12/29 کتاب های فانتزی 5 کتاب اینجا کتاب های فانتزی خوبی که خواندم رو براتون گذاشتم. بخوانید و لذت ببرید. 0 5 مسعود آذرباد لیست منتشر کرد. 1401/8/1 دسترنج یک ویراستار داستانی 21 کتاب در این فهرست، کتابهای رمان و روایتی که ویراستار داستانیشان بودهام را آوردهام. 1 45