لیستهای کتاب آریا زیلایی لیست منتشر کرد. 1404/5/7 نشر پرتقال 98 کتاب انتشارات پرتقال بیشتر کتاب های رمان فانتزی، ماجراجویی، روانشناسی، ترسناک، معمایی و مهیج چاپ میکنه البته کتاب های علمی و کتاب های مناسب کودکان زیر ۷ سال هم مینویسه و بیشتر رمان هاش مناسب ۸ تا ۱۶ سال هست که سن های بالاتر هم میخونن. 0 7 آریا زیلایی لیست منتشر کرد. 1404/5/1 لیست بهترین کتاب های ژانر ترسناک 23 کتاب ۸ تا ۲۵ سال بخونن 0 0 آریا زیلایی لیست منتشر کرد. 1404/4/8 بهترین کتاب های ژانر مهیج 71 کتاب بهترین کتاب هایی که اگر به ژانر مهیج علاقه دارید باید بخونید ( از ۱۰ سال تا ۲۵ سال ) 3 2 < Sahar > لیست منتشر کرد. 1403/12/1 کتابهای سال 1403 31 کتاب کتابهایی که امسال خوندم. پ.ن: از مجموعهها فقط یک جلد گذاشتم. این لیست آپدیت میشه. 0 26 💫MOONLIGHT ⭐ لیست منتشر کرد. 1403/11/19 کتاب های مورد علاقه ام 🌻 32 کتاب این لیست کتاب مختص کتابهایی هست که مورد علاقه ام هستن میدونم که خیلی زیاده ولی همشون رو دوست داشتم دلم نمیومد اسمشون نباشه🙃🙃🍀 ولی بیشتر از همه سقوط و مجموعه ۵جلدی راز رو دوست دارم🤗 0 53 💫MOONLIGHT ⭐ لیست منتشر کرد. 1403/9/4 بهترین کتاب های ژانر وحشت👻👻 12 کتاب best horror books👻💀💀 1 27