لیستهای کتاب murphy لیست منتشر کرد. 1404/5/9 مجموعه شینا مایر 4 کتاب just for a dreamy girl.. 0 3 آریا زیلایی لیست منتشر کرد. 1404/5/7 نشر پرتقال 98 کتاب انتشارات پرتقال بیشتر کتاب های رمان فانتزی، ماجراجویی، روانشناسی، ترسناک، معمایی و مهیج چاپ میکنه البته کتاب های علمی و کتاب های مناسب کودکان زیر ۷ سال هم مینویسه و بیشتر رمان هاش مناسب ۸ تا ۱۶ سال هست که سن های بالاتر هم میخونن. 0 7 이지아 لیست منتشر کرد. 1404/4/27 سری شینا مایر 4 کتاب برای فانتزی خونا 0 0 ویولت؛ لیست منتشر کرد. 1404/1/3 سری شیما مایر🧚🏻 4 کتاب این مجموعه هم تازه خریدم و جزء دسته کتاب هایی که میخوام توی سال ۴۰۴ بخونمش😭🌟 0 5 نیلا لیست منتشر کرد. 1403/7/27 سری شینا مایر✨🌊 4 کتاب واقعا تعجب میکنم که چطور کتاب هایی به این خوبی هنوز ناشناخته هستن و کسانی که اونها رو خوندن بسیار کمن این سری واقعا ارزش خوندن و داره و مختص نوجوان هاست، من به شخصه واقعا از خوندن این سری لذت بردم✨🥲 0 52 zahra لیست منتشر کرد. 1403/6/10 رمان قشنگگگگگ😍🫶🏻🪻 15 کتاب من این کتابارو پیدا کردم از اسماشون خیلی خوشم اومد برا همین گذاشتمشون خودم نخوندم ولی به نظرم قشنگن🪻🪻🪻 اگه خوشتون اومد حتما بهم بگین🪷🪷🪷 1 6