لیستهای کتاب Coral لیست منتشر کرد. 1404/1/11 مثلا توسعه فردی 9 کتاب اکثرا میگن کتابای زردی هستن ! نمیدونم؛ هنوز نخوندمشون برای همین نمیتونم حرفشونو رد یا قبول کنم . اما خیلی وقته یه چیزیو قبول دارم ،اینکه ممکنه تو همین کتابای زرد جمله های ساده ای وجود داشته باشن که مسیر زندگیمو عوض کنه. البته لزومی هم نداره تاثیر گذار باشه. تو بعضی از کتابا رفتارای خودمو میخونم که به عناوین مختلف ممکنه ذکر شده باشن و این برای من یه نوع تلنگره و همین باعث میشه من از یه کتاب به اصطلاح زرد یه درس خوب گرفته باشم برای اصلاح رفتار خودم. 0 1 درسا دادعلیپور لیست منتشر کرد. 1403/12/13 توسعه فردی و اجتماعی 6 کتاب این کتاب ها برام خیلی ارزشمند هستن، از بچگی پدرم به زبان ساده بهم توضیح میداد و یک جورایی یادگاری پدرمه خواندن این کتاب ها بهت یاد می ده چطوری کارها و هدفاتو تنظیم کنی، شخصیتت رو رشد بدی، با دیگران چطور رفتار کنی و.... وقتی اومدم بهخوان و دیدم که همچین کتاب هایی رو افراد کمی خوندن واقعا دلم گرفت و امیدوارم همه یه بار این کتاب هارو بخونن و عمل کنن تا جامعه ای زیباتر، مهربانتر و کاری تری داشته باشیم . 0 7 محسن شریفی لیست منتشر کرد. 1403/10/22 عزت نفس 12 کتاب منابعی که در اینجا خواهید یافت، عملی و مبتنی بر شواهد هستند و راههای موثری را پیشنهاد میکنند که بتوانیم این دانش را در زندگی روزمره خود پیاده کنیم. 0 0 ساغرعباسی لیست منتشر کرد. 1402/12/23 کتاب هایی که زندگی رو هدفمند میکنند 6 کتاب ¹• باشگاه پنج صبحیها ²• بیندیشید و ثروتمند شوید ³• قدرت شروع ناقص ⁴• جادوی فکر بزرگ ⁵• هفت عادت مردمان مؤثر ⁶• عادت های اتمی 0 1 محمد سیدیان مقدم لیست منتشر کرد. 1402/10/2 چالش رنگکتاب ها 9 کتاب بیایید از کتاب هایی که خوندید، براساس رنگ هایی که اینجا گفتیم ، کتاب مورد علاقه تون رو کامنت کنید... کتاب مشکی 🖤 کتاب آبی 💙 کتاب سفید 🤍 کتاب زرد 💛 کتاب قرمز ❤️ کتاب صورتی 🩷 کتاب بنفش 💜 کتاب قهوه ای 🤎 کتاب سبز 💚 3 11 امیرحسین احمدی لیست منتشر کرد. 1401/8/7 کتاب های بهبود فردی 8 کتاب کتاب های زرد، نیمه زرد و غیر زردی که بهتر است یکبار خوانده شوند. 0 1