لیستهای کتاب میم جیم لیست منتشر کرد. 3 روز پیش شاهکارهای جنایی 13 کتاب من عاشق رمانهای جناییم چند تا از بهترینایی که خوندم رو معرفی میکنم 0 0 یوتاب لیست منتشر کرد. 1403/12/27 روث ور 8 کتاب روث ور (زاده سال ۱۹۷۷ میلادی) پدیدآور، رماننویس، نویسنده، آموزگار، پیشخدمت، و کتاب فروش اهل بریتانیا است. عمده شهرت وی به سبب خلق رمانهای هیجانی و روانشناسی است. کتابهای مشهور وی عبارت هستند از در یک جنگل تاریک تاریک (۲۰۱۵)، زنی در کابین ۱۰ (۲۰۱۶)، بازی دروغ (۲۰۱۷) و همینطور مرگ خانم وستاوی (۲۰۱۸). در کتاب های جنایی او، سبک نوشتن ور با سبک آگاتا کریستی مقایسه می شود. شخصیت های اصلی ور معمولا زنان عادی هستند که خود را در شرایط خطرناک شامل جنایت، پیدا می کنند. ور و کریستی هر دو زمینه و موقعیت هایی را انتخاب می کنند که باعث ایجاد حس ترس و وحشت می شود که شخصیت های آنها را به سمت پارانویا سوق می دهد و غالباً در نتیجه با خشونت واکنش نشان می دهند. ↻ لیستی از کتاب های روث ور بر اساس ریتینگ گودریدز. بعد از خواندن لیست بر اساس نظر خودم چینش خواهد شد. 0 7 Ahoura لیست منتشر کرد. 1403/3/1 کارآگاهی بدون آگاهی 26 کتاب کتابهای جنایی همیشه از موردعلاقههام بودن، صرفا چون نیاز دارم در موردشون خوب فکر کنم. هرکلمه رو آنالیز کنم و هر رفتار هر شخص رو در نظر بگیرم. و آره، اینا بین همه اونهایی که خوندم بهترینن. 6 30 Kosar لیست منتشر کرد. 1403/10/4 جنایی معمایی هایی که اخرش شکه میشی 7 کتاب تو این لیست سعی کردم چند تا معمایی جنایی خوب اخرش شکه کنندست و داستان خوبی دارن رو جمع کنم امیدوارم شما هم مثل من از خوندشون لذت ببرین شیفت شب و سرقت در شش ماه و بانوی سایه ها رو صد در صد بهتون توصیه میکنم❤️ 0 10 نازنین زهرا لیست منتشر کرد. 1403/5/16 لیست بهترین کتاب های جنایی 8 کتاب کتاب جنایی بخوانید ، فکر کنید و در اخر شوکه بشید 🙂 0 4 catherine لیست منتشر کرد. 1402/7/20 بهترین کتاب ها:) 5 کتاب گیرایی،تضاد،زیبایی 0 1