لیستهای کتاب hedgehog لیست منتشر کرد. 6 روز پیش 💙 کودک و نوجوان (۱) 100 کتاب ... 0 1 tahora✨🥺 لیست منتشر کرد. 1403/7/17 طنز_نوجوان_درام 3 کتاب کتاب های که به شد جذبت میکند ✨🙃 0 2 آوا سادات لیست منتشر کرد. 1403/6/19 نوجوان ها،به گوش! 12 کتاب اگر نوجوانی سریع تهیه کن 0 4 مهدیه لیست منتشر کرد. 1403/4/11 نیمه اول۱۴۰۳ 27 کتاب کتابهایی که توی نیمه اول سال ۱۴۰۳ خوندم 2 6 محدثه تقوی راد لیست منتشر کرد. 1403/1/23 ۱۴۰۳ 22 کتاب در ۱۴۰۳ گوش دادم 0 4 یار امام زمان لیست منتشر کرد. 1403/1/10 پیشرفت های من با کتاب 14 کتاب من بااین باور اومدم تو بخهوان، که میدونم و واقعا به این حرف اعتقاد دارم : هر آدمی با کتاب خوندن نه تنها میتونه نظر خودش رو نسبت به جامعه عوض کنه بلکه خیلی خیلی اطلاعات عمومیش می ره بالا ومن با خواندن این کتاب ها میتونم آدم بهتری برای جامعم باشم 0 0 shaghyeagh لیست منتشر کرد. 1403/1/3 بخشی از کتاب هایی که در ۱۴۰۲ خوانده ام 6 کتاب کتاب خوندن برای من مانند یه ارامش واقعی است با خوندن کتاب انگار که دارم از واقعیت ق فرار میکنم و به درون رویا ها میروم و من این را دوست دارم بخشی از کتاب هایی که در این سال خوانده ام 0 5 mahya لیست منتشر کرد. 1402/12/6 کتاب هایی که از نشر پرتغال خوانده ام! 🍊 5 کتاب کتاب هایی که از نشر پرتغال خوندم عالی بود. هم چاپش با کیفیت بود و هم هیچ اشتباه تایپی نداشت. تا جایی که میتونم سعی میکنم کتاب هام رو از این نشر بخرم. 0 9 Yas ✨️ لیست منتشر کرد. 1402/11/14 کتاب های رئال 📚♥️🌱🌙 10 کتاب اینا کتاب های ژانر رئالی هستن که من خوندم و از اونجایی که من عاشق نشر رئالم برام کتابای خیلی قشنگی بودن 🥹📚 راجب نشر رئال بگم که این نشر بازنمای واقعیته و نویسنده سعی میکنه از واقعیت های زندگی شخصی و جامعه الهام بگیره 📑 در واقع یه سبک واقع گرایانست . 🖋 3 89 زهرا پارسا لیست منتشر کرد. 1402/8/29 پیشنهاد نمی کنم! 9 کتاب کتاب هایی که بنظرم محتوایشان توی ذوقم خورد و انتظار بیشتری ازشان داشتم. 0 3 رامیلا قنبری لیست منتشر کرد. 1402/6/11 کتاب های نوجوان 13 کتاب انتخاب یک کتاب بستگی به سلیقه هر فرد داره این کتاب ها پیشنهاد من هستند 0 11