لیستهای کتاب روباه شنی لیست منتشر کرد. 7 روز پیش فهرست رایگیری دور اول 98 کتاب کتابهایی که در این فهرست آمدهاند فقط پیشنهادات ما هستند بر اساس جوایز و امتیازاتی که به کتابهای نوجوان چاپشده در سالهای ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۱ داده شدهاند. اگر دوست داری به کتابی رای بدهی و نتوانستی آن را در این فهرست یا فهرست پیشنهادی ناشران پیدا کنی اسمش را برایمان یادداشت کن تا به فهرست رایگیری اضافهاش کنیم.🦊 14 20 🇮🇷 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 لیست منتشر کرد. 1404/3/26 قلم ایرانی و زیبا * 18 کتاب من خودم آدمیام که با وجود خوندن چند کتاب مسخره ی ایرانی برای چندسال کلا قید هرچی کتاب ایرانیهرو زدم، اما بعد با تأثیرات یکی از دوستام که بهشدت کتاب ایرانی میخوند و معتقد بود کتابای ایرانی خیلیام قشنگتر و تأثیرگذار ترن یه یاعلی گفتم و شروع کردم به خوندن کتابای ایرانی و فهمیدم چقدر قشنگن و در واقع ما این کتابای ایرانی قشنگمونو دستکم میگیریم 💘. پ.ن: ویرایش میشه* درضمن خوشحال میشم اگه شما هم شاهکار ایرانیای در نظر دارید پیشنهاد بفرمایید * 2 14 𝔃𝓪𝓱𝓻𝓪 لیست منتشر کرد. 1404/1/1 1403 چجوری گذشت؟✨📚 40 کتاب خب تصمیم گرفتم هر کتابی رو که 403 خوندم توی این لیست بیارم:) راستی یکی از مهم ترین اتفاقای امسال برای من کلاس زنگ تماشا بود که بخشی از کتاب هایی که خوندم رو مدیون اون کلاس و معلم مهربونش خانم توکلی هستم💖 2 38 𝔃𝓪𝓱𝓻𝓪 لیست منتشر کرد. 1403/12/10 فانتزیهایی برای دور شدن از واقعیت✨ 42 کتاب کتاب هایی که به کمک آنها چند ساعتی از دنیای واقعی دور میشوید✨📚 (در آینده کتابهایی اضافه میشه🙂) 2 69 نیلوفرآبی لیست منتشر کرد. 1403/9/7 خفن ترین کتابای دنیا 21 کتاب متشکل از کتابایی که خوندم و انقدر جذاب بودن که حاضرم هزار بار دیگه هم بخونمشون:) 0 11 بهخوان لیست منتشر کرد. 1402/2/24 کتابهای معمایی و ژانر وحشت نوجوان 11 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های معمایی و ژانر وحشت مناسب گروه سنی نوجوان که توسط زهرا توکلی (@zahratavakoli) و معصومه توکلی (@masoomehtavakoli ) تهیه شده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 31 کردستانی لیست منتشر کرد. 1401/6/4 پنج کتاب خوب نوجوانی که اخیرا خواندهام... 5 کتاب 📚آنسوی دریای مردگان ✒معصومه میرابوطالبی 📚 کورالین ✒نیل گی من 📚ته کلاس، ردیف آخر، صندلی آخر ✒لوئیس سکر 📚ماتیلدا ✒رولد دال 📚در یک ظهر داغ تابستانی دختری از بصره آمد ✒جمشید خانیان 3 42