لیستهای کتاب یک کاربر NULL لیست منتشر کرد. 1404/3/19 مجموعه های جذاب و مورد علاقه ی من کاملا پیشنهادی🎀 54 کتاب مجموعه هایی که دوستشون دارم پیشنهادی ن همه برخی رو نصفه خوندم ولی مجموعه کاملشون رو براتون گذاشتم بقیه رو هم که اطلاع دارید نشر های دیگه ای هم منتشر کردن🎀 0 12 یک کاربر NULL لیست منتشر کرد. 1403/12/16 هوپا و مجموعه های جوان 47 کتاب این ها چندتا از مجموعه کتابهای جوان هوپا هستن که بعضی رو ممکنه بخوام بخونم و بعضی رو هم نه ( تک جلدی هم هست این بین*) اینم بگم این لیست شخصیه و اینکه برای چندتا از مجموعه های جوان که فانتزی بودن و فکر میکنم داخل بهخوان خواننده ای نداشته باشن دودل بودم و بخاطر همین نزاشتموشون حتی برای همین مجموعه شهر نقاب ها هم دودلم. 0 25 رعنا لیست منتشر کرد. 1403/10/13 ادبیات انگلستان (شکسپیر) 19 کتاب شروع ادبیات انگلستان 0 1 ثنا لیست منتشر کرد. 1403/9/22 گیلمور گرلز! 🍪 99 کتاب کتابهای روری 2 84 verena لیست منتشر کرد. 1403/7/22 کتابهای 403 تا الان 36 کتاب خب نمیدونم چرا ولی دلم میخواست یه لیست دیگه درست کنم . و میدونم که این لیست خیلی طولانی نخواهد بود چونکه درس های امسال خیلی سخت شده . ولی خب امیدوارم بتونم کتابایی خوبی رو امسال بخونم (مردم اول سال لیست کتابشونو درست میکنن من بعد از اینکه بیشتر از نصف سال رفت:) 0 28 🎭 محمد رضا خطیب 🎬 لیست منتشر کرد. 1401/4/15 بهترین نمایشنامه های کمدی 19 کتاب در این مجموعه بهترین نمایشنامه های کمدی رو از نظر خودم لیست میکنم ، امیدوارم دوست داشته باشید و بخونید. 2 79