نظرها (6)
1404/4/4
3.4k
1404/4/8
لیستتونو دوست داشتم هرچند از شخصیت آرتمیس فاول زیاد خوشم نمیاد (فقط انیمیشنشو دیدم. البته وقتی فهمیدم صهیونیسته دیگه خیلی بدم اومد😂) و نمیدونم چرا اونقدی که باید با کتابای جیمز دشنر حال نمیکنم. البته دوندهٔ هزارتو رو فقط فیلماشو دیدم ولی شکارچیان مجازی ۱ رو خوندم و با اینکه کتاب پرجاذبه ای بود ولی با فضای داستانیش جور نشدم زیاد. البته این بحث سلیقست بیشتر. توی کتابای علمی تخیلی و سبک اینده، بهترین کتابی که خوندم، یه کتاب ایرانی بود به اسم زایو.
1404/4/8
درسته قسمت زیادی بر حسب سلیقه ست. البته پیشنهاد من به شما اینه که حتما دونده ی هزارتو رو بخونید. و همینطور آرتمیس فاول چون آرتمیس فاول واقعا فیلمش بد هستش ولی کتاباش جذابه. و بنظر من باید کتابای یک نویسنده را خواند و راجع بهش نظر داد. خیلی وقتا فیلم یک کتاب با خود کتاب فرق داره مخصوصا آرتمیس فاول و دونده هزارتو. آها و راستی که منم به اندازه دونده هزارتو از چشن ذهن خوشم نیومد. دونده هزارتو بهتر بود. تعریف زایو رو شنیدم.
1404/4/9
عه باشه😅 یه سوال شما میراث لورین رو خوندی از نشر افق؟ خیلی جذبش شدم به شدت دوست دارم بخونمش. @N.Z.Hajali
1404/4/14
لیستی هست که میتونه کامل تر و بهتر بشه مخصوصا در حوزه ادبیات علمی تخیلی میتونه زیرژانر های سایبرپانک ، اپرای فضایی ، پساآخرالزمانی قرار بگیره مثل کتابهای برفک ، نیورمنسر ، جنگ ابدی ، جنگاوران اخترناو ، بنیاد ، دروازه بی نهایت ، سری مترو ، سری گستره و خیلی آثار دیگه
Hey
1404/4/9