نظرها (14)

عدم حضور هری پاتر در این لیست غم انگیز بود:(

متاسفانه هری پاتر شرایط لازم برای حضور در این لیست رو نداشت.

فارغ از خوشایند و بدایند ها، واقعا راجع به شاهکارهای ادبی نباید اینطور سلیقه‌ای دید. البته شاید این لیست صرفا از منظر شماست اما اگر قراره نه فقط از منظر شخصی، و به طور کلی برترین فانتزی‌هارو بگید نمی‌شه از هری پاتر نگفت. مثلا من خودمم ابدا ارباب حلقه‌ها رو دوست ندارم اما نمیتونم بگم از برترین‌های فانتزی نیست.
@Omidh717

قطعا سلیقه‌ی هر کسی تاثیر داره روی همچین چیزی. همونطور که گفتم هری پاتر شایسته‌ی بودن در لیست برترین فانتزی‌ها از نظر من نیست. گذشت سال‌ها باعث شده سوراخ‌های پلات و ناتوانی نویسنده  به خوبی مشخص بشه. دنیای کوچک و مسائل  بچه‌گانه‌ی هری پاتر خوشایند من نبود و نیست. به همین دلیل جزو برترین فانتزی‌هایی که خوندم و میشناسم نیست.
@asmaemohammadi

سلام و درود...نظرت در مورد چرخ زمان چی بود؟ این مجموعه طولانی ارزش خوندن داره بنظرت؟ و اینکه ترجمه جناب مافی چطوره؟

سلام
ترجمه‌ی خیلی خوبی داره به نظرم. اگر از دنیای پیچیده و پر از جزئیات خوشتون میاد و از توصیفات زیاد نویسنده و دنیای زن‌سالار کتاب بدتون نمیاد قطعا ارزش خوندن رو داره.

demo

demo

1403/4/29

جلد های یک و دو لاک لامورا بهم ربط داره؟
یا میشه جلد دورو جداگانه خوند

سلام
به هم مرتبط هستند. سه‌گانه است.

چرا بازی تاج و تخت رو نمی‌بینم؟

به دلیل اهمیت ندادن نویسنده به مخاطبین و به اتمام نرسوندن کتاب.

خب نویسنده ها به دو دسته تقسیم می‌شن افرادی که دیدگاه هنری دارن مثل نویسنده هایی مثل مارتین و راتفوس و بعضی ها دیدگاه کاری مثل سندرسون
مارتین درواقع نویسنده‌ی تنبلی نیست راتفوس هم همین طور درواقع این نویسنده ها آنقدر  وسواس دارن که صد خودشون رو می‌زارن و مارتین هنوز داره مجموعه رو ادامه می‌ده در حال نوشتن دو جلد پایانیه و راتفوس هم همین طور  انقدر  روی کارش وسواس داره که حالا حالا بیرون نمی‌ده جلد آخر سه گانه‌ی شاهکش رو و به نظر من این دیدگاه شما به این قضیه اشتباهه
@Omidh717

راتفوس که بدتر از مارتینه. اتفاقاً صدشونو نمی‌ذارن. راتفوس از مردم پول دونیت گرفت تا رمانشو تموم کنه اما این کارو نکرد و اومد گفت ببخشید از نظر روانی آماده نبودم. مارتین هم خودشو درگیر نوشتن برای بازی‌هایی مثل الدن رینگ کرده و کار اصلی خودشو فراموش کرده. این دو نویسنده از نظر طرفدارانشون در جهان محبوبیت‌شون رو هر روز از دست می‌دن. به همین دلیل هم من در لیست خودم ازشون نام نبردم. هرچند که رمان‌های خوبی نوشتند.
@ENOLA.V