نظرها (2) Zeinab Ghaem Panahi 1403/6/13 خانههایی در داستانها که هیچگاه فراموش نمیشوند. 7 کتاب اگر احیاناً روزی از شما خواستند آدرس خانههایی را در دنیای داستانها دهید، هیچگاه خانه ۲۲۱ خیابان بیکر، گرین گیبلز، نیومون و هاگوارتز را فراموش نکنید :) 138 2 13 (0/1000) نظرات عینکی خوشقلب 1403/9/15 چه لیست خوبیه زینب. دارم فکر میکنم چیزهای دیگهای هم میشه بهش اضافه کرد. مثل خونه پدربزرگ علی تو منِ او. مثل خانه شماره ۱۲ میدان گریمولد، مثل خانهی خانواده بنت توی غرور و تعصب 2 Zeinab Ghaem Panahi 1403/9/27 =)) داشتم فکر میکردم اون عمارته توی دروازه مردگان هم میتونه باشه 0
عینکی خوشقلب
1403/9/15