نظرها (4)
1404/2/23
1404/5/7
از بین همه نظرات، گفتم بذار نهمی رو ببینم چی نوشته که دیدم شماره نه اصلا وجود نداره /:
1404/5/8
اینجا معمولا چیزهایی رو مینویسم که بعد از خوندن اون کتاب به ذهنم میرسه و اگه نوشته نشه یادم میره، از این نظر گفتم نکته خاصی نداشت. وگرنه اگه بخوام برای کتاب یادداشت بنویسم و یا بخوام به شما معرفیش کنم، حرف برای گفتن زیاده😁 مثلا اینکه این کتاب سفرنامهی پسریه که توی ۱۹ سالگی یهو تصمیم میگیره تنهایی به پاکستان بره و تنها آشناش هم در اونجا فردیه که چند وقت پیش توی ترمینال دیدش! (چون خودم هم ۱۹ سالمه واقعا غبطه خوردم به این حرکت😁😅) و یا اینکه شخصا نمیدونستم که پاکستان اوضاعش انقدر امنیتیه(البته با توجه به تاریخ چاپ کتاب نمیدونم الان اوضاع چطوریه). و یا یک نکتهای رو نویسنده میگه که برام جالب بود و اون تاثیر وجود مرجعتقلید در کاهش انحرافات و فرقههای انحرافی در تشییع بود؛ چرا که افراد صرفا به برداشت خودشون (که به دلیل نداشتن علم عمیق در این مسائل، برداشتمون سطحیه) نمیتونن اتکا کنن و عمل کنند، و باید به مرجع تقلیدی که چندین و چند سال مطالعه و تحقیق کرده تا به عمق و ریشه این مسائل دست پیدا کنه رجوع کنند. @Abdolmahdi
سجاد (بر چرخ زمان) 🇵🇸
1404/5/7