نظرها (2)

زن؛ از سلوک عرفانی تا تمدن اسلامی آسمانی نشان! آسمانی بمان!: آسمان را با زمین عوض نکنیم ما برای آسمان آفریده شده ایم ...من دیگر ما: دختران و همسری و شغل ناب مادری: جایگاه همسری و مادری در تربیت فرزندان

مطالعات انتخاب ( دختران)

4 کتاب

پیشنهادمیشه دخترخانومای بزرگوار، برای انتخاب رشته هم که شده یه کم درباره خودشون بیشتر بدونن و یه سری به کتابای زیر بزنن: 1️⃣ زن از سلوک‌عرفانی تا تمدن‌اسلامی 2️⃣ آسمانی نشان،آسمانی بمان 3️⃣من دیگرما جلد دوازدهم 4️⃣ من دیگرما جلد سیزدهم هر کدام از کتب بالا رو برای تأمین نکته ای خاص، داخل سبد مطالعات انتخابتون گذاشتم: 1️⃣ تصمیم گیری بدون در نظر گرفتن آثار انتخاب در سلوک‌توحیدی، بدترین تصمیم گیری ممکنه تصمیم گیری فردی و غیر مبتنی بر نیازهای تمدن‌اسلامی هم، انتخابی دنیاآلوده، غیرمسئولانه و مردنی است 2⃣ برای انتخاب رشته باید امتدادش رو دیدومبتنی برتناسب یاعدم تناسب شغلهای‌احتمالی باهدف منتخب زندگی،دست به انتخاب زد 3️⃣و4️⃣ انتخاب بدون در نظرگرفتن دونقش مهم همسری و مادری،پیگیری پیشرفتی دنیایی برساختهٔ رسانه‌هاوتربیتهای غلطه که درواقع پسرفتی گسترده زیرسرنشنیدن ندای فطرت وخدای فطرته

استاد سلام چقدر خوشحال شدیم که شما رو اینجا زیارت کردیم مشتاقیم که تو بهخوان پست منتشر کنید..

ممنون از لطفتان ، ان شاءالله درباره کتاب ها  در این فضا بیشتر خواهم نوشت تا فهم ناقص حقیر توسط دوستان کتابخوان (تازه از نوع به_خوان) نقد بشه و رشد کنه