لیست کتاب خوانده نشده های داخل کتابخانه🙄🙄 زهرا پارسا 1403/1/4 خوانده نشده های داخل کتابخانه🙄🙄 فکر نکنم نیاز به توضیح باشه.. کتاب هایی دست بهشون نزدی و یک صفحه اش هم نخوندی.. راستی شما هم از این کتاب ها توی قفسه هاتون دارین؟ 9 0 2 1 ایلا نگهبان باغ وحش زهرا فردشاد 4.0 0 2 من و مامان و دوچرخه ی بابام زهرا فردشاد 2.3 0 3 آب نبات چوبی آویزان و هویج های سرگردان سیدنوید سیدعلی اکبر 2.8 2 4 گرگ و میش سگی (ماجرای گروگان گیری در مدرسه ی برادران قندی) پیام ابراهیمی 3.2 1 5 نقاشی روی آسمان سیده زهرا بذرگری 1.0 1 6 پسری که خانه ی بی دود ساخت الیزابت سانبی 3.7 5 7 دختری که مزرعه را نجات داد جود ایزابلا 3.8 8 8 آدم کوچولوها رولد دال 4.1 9 9 جیمز و هلوی غول پیکر رولد دال 4.3 6 10 قصه های خوب برای بچه های خوب جلد 2 مهدی آذریزدی 4.4 7 11 قصه های خوب برای بچه های خوب: قصه های چهارده معصوم (ع) جلد 8 مهدی آذریزدی 4.4 7 12 قصه های خوب برای بچه های خوب: قصه های برگزیده از قصه های قرآن جلد 5 مهدی آذریزدی 4.7 7