لیست کتاب کتاب های بورسی من سعید بیگی 1401/11/22 کتاب های بورسی من کتاب هایی که در آشنایی من با بازار سرمایه سودمند و راهگشا بودند. 23 0 49 1 چگونه در بورس، دو میلیون دلار بدست آوردم؟ نیکلاس دارواش 3.9 1 2 تحلیل بنیادی، تکنیکال یا ذهنی؟ راهکاری عملی برای تسلط بر بازار بورس و فارکس مارک داگلاس 3.8 2 3 به بورس خوش آمدید: با رویکرد تحلیل بنیادی کاربردی (جامع ترین کتاب در حوزه ورود به بورس) مهدی افضلیان 3.0 0 4 سهام نخرید: مگر با شناخت رفتار و روان شناسی بازار مهدی افضلیان 3.0 0 5 استراتژیست نیما آزادی 3.0 0 6 تحلیل حجم - قیمت در معاملات، کلید مخفی موفقیت در بورس بر اساس کتاب Master the Market نوشته تام ویلیامز سیاوش قنبرنژادمقانلو 3.0 0 7 مرجع کامل فیلترنویسی در بورس محمدمهدی صمصامی 2.5 0 8 شیوه لاک پشت ها: روش های اسرارآمیزی که افراد عادی را به معامله گرانی افسانه ای تبدیل می کند کورتیس ام. فیت 3.0 0