لیست کتاب کتابهای کودک دربارهی معلولیت زهرا عباد 1402/5/29 کتابهای کودک دربارهی معلولیت کتابهایی که با خواندن آنها هم میتوانید برای کودکتان درباره معلولیت و افراد معلول توضیح دهید هم انواع تفاوتها را نشان دهید. 1 0 8 1 کافیه بپرستی!: متفاوت باش، شجاع باش، خودت باش سونیا سوتومایر 4.5 7 2 سوزان می خندد جین ویلیز 4.3 0 3 دوستم سندرم داون دارد جنیفر مور-مالینوس 3.5 1 4 رویای امانوئل (داستانی واقعی درباره ی امانوئل افوسو) لوری آن تامپسون 4.2 7 5 جهان مال من است تهمینه حدادی 3.9 5 6 یکی برای همه، همه برای یکی! بریگیته ونینگر 4.5 2 7 خط خطی های من شاینا رودلف 4.6 1 8 پسری که دنبال باد رفت میشل وردینگتون 2.9 1