جزئیات فعالیت

در فصل ششم این سوال مطرح می‌شود که آیا فضیلتمندان هم خودنمایی می‌کنند؟
نویسندگان چند رویکرد را مطرح می‌کنند و به طور کلی نتیجه می‌گیرند که خودنمایی معمولا کار انسان‌های فضیلتمند نیست.

نکات مهم:
* برای فضیلتمند بودن باید کار پسندیده را با نیت پسندیده انجام دهید
* به طور کلی انگیزه کارهای انسان‌ها به سه دسته تقسیم می‌شود؛  خودخواهانه، نوع دوستانه، وظیفه شناسانه.
* خودنماها معمولاً میل به دیده شدن دارند، میل به دیده شدن نه نوع دوستانه است و نه وظیفه شناسانه و به نظر خودخواهانه می‌رسد.
*پس اگر ملاک انگیزه‌ها باشد خودنمایی با انگیزه خودخواهانه است و این دلیل محکمی است بر اینکه افراد فضیلت‌مند از خودنمایی باید پرهیز کنند
* اما از دیدگاه پیامدگرایی فضیلت این موضوع از زاویه دیگری دیده می‌شود: آنها می‌گویند فضیلتمند بودن یعنی برخورداری از صفاتی که شما را به کاری سوق دهند که پیامدهای خوبی داشته باشند و اگر نخوت فرد را به اعمالی با پیامدهای خوب سوق دهد فضیلت محسوب می‌شود
*در مجموع به نظر می‌رسد که نویسندگان چندان موافق رویکرد پیامدگرایی فضیلت نیستند و نخوت را حتی اگر به پیامدهای خوبی منجر شود اخلاقی نمی‌دانند.
*در ادامه اشاراتی به سخنان نیچه می‌شود و خودنمایی راهی برای احساس قدرت تلقی می‌شود.

نیچه البته یه خوانش خاصی از فضیلت داره و به طور کلی هم نسبت به این مفهوم خوشبین نیست.

15 ساعت پیش

به نظرم قسمت نیچه که سه چهار صفحه بود خوب توضیح نداده بود و خودشون هم نوشته بودن ما قصد نداریم  فلسفه نیچه رو توضیح بدیم. به نظرم اگر کلا هم این قسمت رو نمی‌آورد چیزی از اصل مطلبی که قصد توضیحش رو داشتند کم نمی‌شد.

15 ساعت پیش

شما کتاب‌های نیچه رو خوندید؟
من چندبار سعی کردم ولی زبان شعرگونه و مبهم داره و اگرچه بسیار جذابه ولی فهمش برام سخته.
اگه کتاب‌هایی سراغ دارید که توی اونها نیچه رو خوب توضیح داده بهم معرفی کنید ممنون میشم.🙏🏻

والا بنده کارم نیچه نیست و خودمم نخوندم :)
این مقداری که درباره‌ی نظرش در مورد فضیلت می‌دونم به خاطر اینکه سر پایان‌نامه‌ام یکی دوتا از نقل قول‌هاش درباره‌ی فضیلت رو دیدم در منابع مختلف. خودم باهاش مواجهه‌ی مستقیمی نداشتم.
 @Marzie_bano