جزئیات فعالیت

مقدمه‌ی شلوغ کتاب با بررسی سابقه ترجمه و نشر و گسترش پروتکل‌های صهیون به این موضوع پرداخته بود که این پروتکل‌ها از کجا منشأ گرفته و چقدر قابل اعتماد است؟
فارغ از سابقه نشر کتاب، نگارنده مقدمه بیان کرده که تطابق آنچه که صهیونیسم در جهان رقم زده و پیش برده می‌تواند دلیلی بر اثبات صحت نسبی این پروتکل‌ها باشد.

پروتکل‌های اول و دوم رسما فاجعه‌ای گویا بود از نگاه خودبرتربین، مستبد و تحقیرآمیز صهیون نسبت به دیگران. نگاهی که دیگر آدم‌ها را حیوان فرض کرده و می‌خواهد جهان را با قواعد جنگلی تحت سلطه درآورد!
بعد از مطالعه این بخش‌ها بیشتر پی بردم که چرا مقاومت اسلامی، دشمن درجه یک این تفکر محسوب می‌شود.
وجه تمایز آشکار این دو نظام متقابل، تفاوت‌های جدی و بنیادی در نگاه به نوع بشر است.
برای مثال پروتکل‌ها آزادی را نفی می‌کنند و آن را یک برساخت برای کنترل و سلطه بر بشر غیریهودی می‌داند درحالی که در اسلام آزادی یک اصل موجود و لازم‌الوصول است.
تفاوت جدی دیگر در عزت‌مند و محترم شمردن انسان و مؤثر دانستن اراده و قدرت توده مردم در اسلام، نسبت به نگاه خفت‌بار صهیون به مردم است که آن‌ها را به‌سان گله‌ای می‌داند که باید با تحمیق و مشغول کردن به تفریح، تحت سلطه درآوردش و بهره کشید!

در مجموع من احساس کردم فارغ از واقعی یا ساختگی بودن این پروتکل‌ها، تکنیک هراس‌افکنی با نیت سلطه، لابلای این سطور گنجانده شده بود.

+ترجمه افتضاح بود و نامنسجم و بر پیچیدگی متن افزوده بود.

هنوز نظری ثبت نشده است.