جزئیات فعالیت

      کتاب روان است و مشحون از داده‌های تازه است؛ تازه برای خواننده فارسی‌زبان قرن بیست‌ویکمی. شعاری در آن نیست، یا نادر است. ایده‌های پیشا-اسراییلی که منجر به تشکیل اسرائیل شد، در بستری تاریخی و مستند - دقت کنید به این وصف مستند که گوهری‌ست سخت نایافتنی در این دوره از نشر- تشریح شده و تصویری مقبول برای‌تان شکل می‌گیرد. 
اگر اسرائیل و ریشه‌هایش برای‌تان دغدغه است، و البته تاریخ ایده‌ها به طور کلی، احتمال زیاد کتاب را یک نفس خواهید خواند، یادداشت‌های پایان هر بخش را وارسی خواهید کرد، برخی‌ کتاب‌های ارجاع شده را برای مطالعات بعدی دانلود خواهید کرد - نشنیده و نخوانده بینگارید این بخش را :)- و یک کلام: کتاب اثرگذار است، هم در تصویربخشی داده‌محور و فکت‌محور به ماهیت و چیستی موجودی به نام اسرائیل، و هم اینکه از الان به بعد تکلیف‌تان در قبال این موجودیت یا موجودیت‌های مشابه چه باشد؛ اولی واضح و صریح، دومی ضمنی. 
نویسنده مدعی است سبکی در روش پژوهش را پیگیری کرده موسوم به «پژوهش روایی تاریخ» با محوریت چیزی موسوم به «روایت» که البته هیچ ربطی به چیزی که در افواه با روایت به آن اشاره می کنند ندارد - اگر البته چیز واحدی هم باشد!-. 
داده‌هایی که در کتاب مستند نویسنده قرار گرفته‌اند، اگر به قدر کافی وقت و حوصله و جدیت به خرج داده شود، هرکدام ممکن است سرآغاز پژوهش‌های تکمیلی بعدی باشد! مثلا راجع به شخصیت هرتزل - یا به گزارش نویسنده هرصل- و اثرات ایده‌های قرن نوزدهی در اروپا و حتی ربط ایده‌های نیچه‌ای و ایده‌های هرتزلی!‌
 
    
19
0

1

(0/1000)

نظرات

هنوز نظری ثبت نشده است.