یادداشتهای دخترِماه (8)
1403/6/24
آسمان پس از توفان جلد 4
4.8
و پایان مجموعه ای که با لحظه به لحظه ش زندگی کردم. واقعا نمیدونم چی بگم، حقیقتا این کتاب رفت ته ته قلبم و از اونایی شد که هیچوقت فراموشش نمیکنم. با اینکه باهاش حرص خوردم، گریه کردم و اعصابم خورد شد واقعا از دوست داشتنی ترین چیزایی بود که خوندم. تقریبا همه شخصیتای مورد علاقم کشته شدن و واقعا نمیدونم نویسنده چطوری میتونه یکاری کنه آدم احساس پوچی کنه. دلم براشون تنگ میشه و احتمالا تا یه مدت زیادی برمیگردم و تیکه های مورد علاقمو دوباره میخونم. و هلین، شخصیت مورد علاقم:) هیچوقت به چیزی که لیاقتش بود نرسید و کلا در طول کتاب قلبش شکست ولی باز قوی موند. واقعا بهش افتخار میکنم و از ته قلبم دوسش دارم، و تاحالا به اندازه اون برای کسی دلم نسوخته:( ولی واقعاااا نمیدونم ضرورت کشتن هارپر این وسط چی بودددد. بچه بیچاره داشت زندگیشو میکرد:( افسرده شدم براش. برای دارینم همینطور. ولی با داستانشون زندگی کردم و زندگی خواهم کرد. خوشحالم که این کتابو خوندم
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/4/23
4.4
و پایان جلد اول اول کتاب فکر میکردم ورود لایا به بلک کلیف یکم مسخره و بی دلیله ولی اخراش فهمیدم نه خیلیم منطقی بود 🤦♀️ ولی خیلی خوشم اومد از این کتاب ، خیلی قشنگ بود و شخصیتای اصلی خیلی دوست داشتنی بودن:) ولی کاش هلین اونجوری نمیشد:((( خیلی امید داشتم به دوستی شون. کاش دشمن نشن باهم:( حالا بریم ببینیم جلدای بعدی چی میشههه
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.