یادداشتهای خانم کاف🌻 (5) خانم کاف🌻 1403/7/27 راهنمای مردن با گیاهان دارویی عطیه عطارزاده 3.4 112 سبک روایت کتاب جالب بود،اینکه دنیا از نظر یه آدم نابینا چطور میتونه باشه و حاشیه نویسی های کتاب هم جالب بود. ولی خیلی سوال بی جواب موند و تقریبا بی سر و ته بود. دلیل اینکه چرا نابینا شد و چرا مادرش اجازه ی درمان نداد؛ دلیل اینکه پدرش چرا رفت و چرا نیومد؛ اصلا زنده اس؟! تقریبا چیز خاصی ازش متوجه نشدم و صرفا یه کتابی بود که یکهو بولد شد و وایرال شد. در هرصورت تجربه ای شد که به پیج های کتابفروشی کمتر اعتماد کنم و قبل خرید کتاب بیشتر تحقیق کنم. و در نهایت اصلا دوسش نداشتم.🗿 حیف پول و حیف وقت. 0 3 خانم کاف🌻 1403/6/4 تاوان عاشقی محمدعلی جعفری 4.0 75 اولین چیزی که حین خوندن این کتاب تو ذهنم نقش بست این مصرع از شعر فاضل نظری بود: با عشق ممکن است تمام محال ها. ولی اونجایی شکستم که دیدم آخرش عکس هاشون رو گذاشتن و داستانش بر اساس واقعیت بود،یه جور خاصی بود روندش تقریبا سریع پیش رفت ولی دوست داشتنی بود. و طراحی روی جلد برام جالب بود،زبانه ی کلید نقشه ی فلسطینه. بخونیدش،از دستش ندید... 0 4 خانم کاف🌻 1403/5/27 عین عاشقی حسین وحدانی 4.4 11 این کتاب و جلد دیگه اش(دال دوست داشتن)جزو مورد علاقه ترین های منن،یک نگاه قشنگ و جالب و واقع بینانه به مسئله ی عشق و دوست داشتن داره و مسائلی که از احساسات سرچشمه میگیره رو جوری بیان میکنه و نگاه میکنه که من به شخصه عاشق اون طرز تفکرشم،یه جاهایی با این کتاب از اعماق قلبم احساس درد و غم کردم هرچقد از خوب بودن و دوست داشتنی بودنش بخوام بگم کم گفتم این کتاب رو نباید خوند باید تزریق کرد. 0 5 خانم کاف🌻 1403/4/28 آن سوی مرگ جمال صادقی 4.3 63 در وصف خوب بودنش کلمه کم میارم،از خوندنش مو به تن آدم سیخ میشه و بنظرم اول کتاب رو بخونید و بعد نسخه ی صوتیش رو که استاد امینی خواه توضیحات تکمیلی راجع به کتاب دادن رو گوش بدید. 0 2 خانم کاف🌻 1403/4/28 شنود مجموعه ی نویسندگان 4.4 17 چون خود کتاب رو مدتها پیش خوندم خیلی چیزی از متن کتاب خاطرم نیست ولی چند وقت پیش ۲ بار کتاب رو به صورت صوتی گوش دادم و توصیه میکنم حتما حتما نسخه ی صوتی کتاب رو گوش کنید که چیزی ورای تصوراتتون هست خود تجربه گر کامل صحبت میکنه. 0 2