یادداشتهای علی حسن زاده زارع (16) علی حسن زاده زارع 1402/6/29 شیر و یک سوال موشی! ریچل برایت 3.7 15 برای اینکه بتوانی مثل شیر نعره بزنی لازم نیست بزرگ و نترس باشی وقتی آقا موش ریزه میزه میخواهد یاد بگیرد مثل شیر نعره بکشد اما متوجه میشود که کوچک ترین ها هم می توانند دل شیر داشته باشند! 0 1 علی حسن زاده زارع 1402/6/27 قصه هایی برای 5 ساله ها رویا همایون روز 3.5 1 قصه هاش رو از ۴ سالگی میخونم بادکنکی برای میکی چکمه های جادویی اسب آبی آفریقایی روز بزرگ بیلی خرسه فیل فراموشکار تخم اژدها 0 0 علی حسن زاده زارع 1402/6/22 ماجرای باورنکردنی مدرسه ی من ... داویده کالی 4.4 2 هی کجا می روی؟ این اتاق مخفی ناظم ماست! پس معلوم شد چجوری همیشه از همه چیز باخبر است. 0 0 علی حسن زاده زارع 1402/6/22 جعبه ی بزرگ عزت الله الوندی 3.6 5 خانمکتابدار آهسته گفت: بچه هایی که کتاب می خوانند حیوانات و طبیعت را دوست دارند. 0 0 علی حسن زاده زارع 1402/6/22 یه جای کار ایراد داره سیده حاتمه سیدزاده 3.5 1 ما میل بافتنی هستیم کتاب و نقشه هم داریم،اما بدون بافنده نمی توانیم تو را به شال و کلاه تبدیل کنیم یه جای کار ایراد داره 0 0 علی حسن زاده زارع 1402/6/22 هیولای بنفش عزت الله الوندی 4.1 4 تصویرگری دم نارنجی خییییلی بامزه است مثلا وقتی که دمر میخوابه و کتاب میخونه 0 2 علی حسن زاده زارع 1402/6/21 شکل ها در هنر: نگاه کن لوسی میکلت ویت 4.0 1 می گردم با چشم های کوچولو ام دنبال یک مربع قلب ده تا دایره 0 0 علی حسن زاده زارع 1402/6/21 قلعه ی درختی جسیکااسکات کرین 4.3 6 یک دفعه نفس راسل بند آمد داشتند خانه ی درختی می ساختند ولی این خانه ی درختی خیلی بزرگتر بود.... 0 0 علی حسن زاده زارع 1402/6/19 چه می شد اگر ... گوش جانوران را داشتی!؟ ساندرا مارکل 4.5 1 این کتاب رو خیلی دوست دارم 0 0 علی حسن زاده زارع 1402/6/19 غول و دوچرخه احمد اکبرپور 3.6 3 اون قسمتی از کتاب که بابانوشت، دزد و درسا تیر خوردن ولی بعدش به اصرار درسا شکل داستان رو تغییر داد ،دوست داشتم 0 1 علی حسن زاده زارع 1402/6/17 حیوانات در هنر: نگاه کن لوسی میکلت ویت 5.0 1 من مدل پرسیدن سوال هایش را خیلی دوست داشتم می گردم با چشم های کوچولو ام دنبال،یک پرنده،یک شیر،دو تا ببر 0 0 علی حسن زاده زارع 1402/6/17 خداحافظ تا فردا کلر ژوبرت 4.2 1 من که خیلی دوست دارم شماها هم میتونید بخریدش 0 0 علی حسن زاده زارع 1402/6/16 فقط پنج دقیقه ی دیگه مارتا آلتس 4.2 5 زمان چیزبامزای است.بابا زیاد درباره اش حرف می زند. اما من فکر میکنم خیلی بیشتر درباره اش می دانم. من دلم می خواهد ۵ تا ستاره که هیچ ،یک کهکشان ستاره به این کتاب امتیازه بدم 0 0 علی حسن زاده زارع 1402/6/15 چه می شد اگر ... چشم جانوران را داشتی!؟ ساندرا مارکل 4.3 3 اگرمی توانستی چشم هایی مثل چشم جانوران داشته باشی،چشم های کدام جانور را برای خودت انتخاب می کردی؟ مثلا میدونستی که هر چشم ماهی مرکب غول پیکر اندازه ی یک توپ فوتبال است؟!! 0 14 علی حسن زاده زارع 1402/6/15 شاید سیب باشد شینسوکه یوشی تکه 4.6 19 کودکی که بهتر می بیند و بیشتر می پرسد، برای چالش های دنیای آینده راه حل های خلاقانه تری پیدا می کند. من که خیلی این کتاب رو دوست دارم.... داستان درمورد پسری ست که با دیدن یک سیب یک عالمه سوال توی ذهنش می آید. 0 1 علی حسن زاده زارع 1402/6/14 خوشحال باش مرغک من! باب هارتمن 4.4 4 داستان این کتاب درباره ی سفر پرماجرا ی یک مرغ است.ماجرای از آنجا آغاز می شود که پیرمرد مهربان و فقیری مرغی را به عنوان هدیه دریافت می کند .اما او ترجیح می دهد آن را به دوستش که نیازمند تر از خودش است ببخشد. مرغ خوش شانس بین افراد مختلف دست به دست می گردد اماسفر مرغ چگونه به پایان می رسد؟ ماجرای جالب و خواندنی داستان این کتاب است. 0 0