یادداشتهای فرزَند اَرشَد میازاکی🎀. (2) فرزَند اَرشَد میازاکی🎀. 6 روز پیش باغ خرمالو هادی حکیمیان 3.5 13 این کتاب رو من خیلی رندوم از بین کتاب های قسمت نوجوان کتاب فروشی نزدیک حرم انتخاب کردم و صرفاً بخاطر طرح روی جلدش که قشنگ بود خریدم و از داستان و محتوای داخلش بی خبر بودم. نویسنده اتفاق هایی که در زمان دوران حکومت پهلوی میافتاد رو در قالب یک داستان طنز با جزییات کامل نوشته بود و مخاطب رو از اتفاق هایی که اون زمان داخل روستاها و شهرها برای مردم می افتاد رو با خبر میکرد. اوایلش علاقه ای به خوندنش نداشتم اما از اواسط کتاب،داستان برام جالب تر شد و کنجکاو بودم ببینم آخرش چی میشه. داستانش رو دوست داشتم و برام شیرین بود ولی پایان کتاب خیلی یهویی و بی مقدمه تموم شد طوری که انتظار داشتم داستان ادامه پیدا کنه و سرنوشت شخصیت های داخل داستان مشخص بشه... 0 19 فرزَند اَرشَد میازاکی🎀. 1403/10/10 انجمن ارواح غمگین لیز مدینگز 3.8 45 به عنوان یک کمیک واقعا دوست داشتنی و بامزه بود؛بشدت با کاراکتر «اس جی» همزاد پنداری میکردم و تک تک چیزایی که میگفت رو با گوشت و پوست و استخونم درک میکردم و تجربه اش کرده بودم و بنظرم قطعا همه به یک شنونده خوب مثل «جوراب» تو زندگی شون احتیاج دارن🥲. تو همچین روزایی واقعا به خوندن همچین کتابی نیاز داشتم و خوندنش باعث شد لبخند به لبم بیاد و مشتاق خوندن جلد های بعدی این کتاب بشم :)🌱 0 23