یادداشتهای محمد فرد (5) محمد فرد 1402/4/27 شغل مورد علاقه آلن دوباتن 3.8 11 شغل مورد علاقه یکی از کتابهای خوب آلن دوباتن هست. دوباتن هرچی نوشته عالی نوشته. این کتاب درباره مباحث شغلی هست و یه سری تکنیک برای پیدا کردن شغل مورد علاقه هم داره 0 14 محمد فرد 1402/4/26 پادزهر الیور برکمن 4.5 4 یه کتاب عالی بر ضد مثبت اندیشی های غیر منطقی و غیر علمی. توی این کتاب توضیح میده که گریزی از رنج نیست و این تفکر که ما در هر شرایطی میتونیم یه زندگی عالی بسازیم غلطه 0 11 محمد فرد 1402/4/26 دوپامین، مولکولی با خواص شگفت انگیز: چگونه یک ماده خاص مغز می تواند فرآیندهای عشق، جنسی و خلاقیت را ایجاد کند و مسیر سرنوشت نوع بشر را تعیین نماید دانیل زد لیبرمن 4.2 9 از جمله کتابهایی که اراده آزاد رو به چالش میکشه. البته خودش بحثی راجع به این موضوع نمیکنه اما شما وقتی اونو میخونید متوجه میشید که عملکرد ما تا چه حد زیادی تحت تاثیر هورمون های ماست 0 7 محمد فرد 1402/4/26 ارنستو چه گوارا امید رحمانی دهنودشت 5.0 1 برای آشنایی کلی و اجمالی با شخصیت چگوارا و انقلاب کوبا خوبه 0 2 محمد فرد 1402/4/26 کامیابی و ناکامی در ازدواج: چرا برخی ازدواج ها کامیاب و برخی دیگر به شکست می انجامد؟ نان سیلور 4.1 2 کتابی عالی و دقیق برای پیشگیری از مشکلات در ازدواج یا رابطه عاطفی. این کتاب فقط شامل زوج ها نمیشه بلکه هر کسی که به نوعی در یک رابطه عاشقانه هست میتونه از مطالب این کتاب کلی چیز یاد بگیره 0 2