یادداشتهای غرق در دریای کتاب (4) غرق در دریای کتاب 1403/8/11 دیزی دارکر آلیس فینی 4.2 102 کتاب خوبی بود ولی روندش یکم کسل کننده بود ولی وقتی به آخرای داستان میرسی واقعاااا اتفاق های جالبی میافته پیشنهاد میکنم بخونید ؛) 0 3 غرق در دریای کتاب 1403/8/6 مرد محروز پیتروی. برت 3.9 6 کتاب جالبی بود خوب بود و داستان جدیدی بود ولی یه ایراد داشت که اول های کتاب تا حدود فک کنم ۵۰۰صفحه فقط داشت شخصیت ها رو معرفی میکرد و این واقعا کسل کننده بود!! ولی آخرای کتاب جاهای هیجان انگیزش شروع میشه و جالبه ؛) 0 3 غرق در دریای کتاب 1403/6/16 قصری در مه ایمی افرون 2.3 6 چرت و بی مفهوم کسل کننده بود اگه میخواهید ریدینگ اسلامپ بشید میتونید بخونید شبیه قصه هایی بود که برای بچه کوچک ها قبل خواب میخونن فقط بخاطر اینکه زود تر تموم بشه خوندم 0 3 غرق در دریای کتاب 1403/6/8 ملکه پوشالی هالی بلک 4.5 35 ساعت دو و نیمه من این جلد رو تموم کردم درسته که با فن آرت ها برام کمی اسپویل شده بود اما بازم با هر اتفاقی که میافتاد شگفت زده میشد در بعضی جاهای این مجموعه اونقدری ذوق زده میشد که کتاب رو میبینم و اون صحنه رو بار ها و بار ها تصور میکردم این کتاب کتابی بود که حس میکردم در دل داستانم و دارم تو سرزمین پریان پرسه میزنم:))) 0 3