یادداشتهای مهتاب علیزاده (4) مهتاب علیزاده 1402/7/11 روایت و کنش جمعی: چرا فراخوا ن های اجتماعی به افسون داستان نیاز دارند فردریک دبلیو میر 3.9 3 تمامی جنبش ها و اعتراضات نیاز به روایت دارند. این کتاب به بررسی نیاز روایت در سیاست و چگونگی تاثیرات روایت ها بر روی هویت و فرهنگ ما و همچنین تاثیر روایت ها به تمام کنش هایی که افراد انجام میدهند، میپردازد. تاثیر روایت ها بر کنش های سیاسی و اجتماعی افراد جامعه چیست؟ روایت ها چگونه بر روی باور هایمان تاثیر میگذارند؟ روایت های چگونه هویت مارا میسازند؟ چگونه روایت میتواند هماهنگی و یک کنش جمعی ایجاد کند؟ چقدر روایت ها قدرت دارند؟ این سوال هایست که در کتاب برایشان پاسخی وجود دارد. نویسنده برای فهم و درک بهتر موضوعات از مثال های زیادی استفاده کرده است که بسیار به شما کمک میکند. 0 28 مهتاب علیزاده 1402/5/23 خرگوش گوش داد! رضی هیرمندی 4.7 46 من فکر میکنم کتاب هایی که متن های کوتاهی دارند ( منظورم از کوتاه جمله های سه کلمه ای است) باعث میشند هم کودکان زود تر موضوع رو بفهمند و هم راحت تر باشه براشون فهم داستان .... این کتاب بیشتر توجه اش را روی تصویرگری گذاشته و با تصویر و نقاشی داستان رو روایت میکند. داستانی که تیلور براش اتفاق میافتد یک داستانی است که به شدت هم بچه و هم بزرگ ها اون را احساس میکنند... برای همین نکته ای مهمی است برای توضیح دادن این قصه... یه حرف خیلی قشنگ پشت کتاب نوشته: گاهی تاثیرِ بغل کردن بیشتر از حرف زدن است. 0 36 مهتاب علیزاده 1402/5/5 ما دروغگو بودیم امیلی لاک هارت 3.6 58 اشک های زیادی برای "حقیقت" ریختم... دروغگو هایی که سعی میکنند برای بهتر شدن وضعیتی کاری بکنند اما ... واقعیتی پیچییده که شاید به شدت منتظر فهمیدنش باشی اما وقتی میفهمی، واقعا میخوای که هیچ وقت اون را نمی فهمیدی:) داستان عجیبی که داشت برام جذاب بود... کاری میکرد که تو علاقه مند بشی تا بخوای بقیه داستان رو هم بخونی و سعی کنی توی چند روز یا حتی یک روز اونو تموم کنی ... 0 23 مهتاب علیزاده 1402/4/31 قورررک! رودریگو فولگیرا 4.0 4 داستان خوکی که فکر میکند قورباغه است... شخصیت هایی که شاید ما اصلا در دنیای واقعی ازشون خوشمون نیاد مثل سوسک، ولی اینجا دوسشون داری، چون نوع تصویرگری و نوع متن داستان کاری میکنه که تو خوشت بیاد و بتونی باهاش ارتباط بگیری:) این کتاب رو من برای تولد ماهان ( داداشم) خریده بودم ... امروز دیدم توی کتابخونشِ بهش گفتم بیاد باهم بخونیم تا هم اون یادبگیره کتاب خوندن رو هم خواهرش که من باشم یکم از دنیای بچگی لذت ببرم :) 0 23