یادداشت Atena.S
1403/5/15
سرزمین هزار دالان. تجربه ای جدید و هیجان انگیز. قبل از هرچیز باید بگم که من عاشق داستان های معمایی و سرشار از ماجراجویی هستم، و این کتاب با سلیقه من خیلی سازگار بود. رمان کمی کسل کننده شروع میشه اما خیلی زود با مطرح کردن سوالات و نقاط مبهم بسیااار، شما رو به ادامه مطالعه ترغيب میکنه. من با اینکه دانشجو هستم ولی عاشق کتاب های نوجوانم، و در بین کتاب هایی که خوندم میتونم بگم اکثرا شخصیت پردازی خوبشون رو مدیون تعدد جلد های کتاب بودن و کمتر کتابی تونست در همون جلد اول کاری کنه که من با تک تک شخصیت ها ارتباط برقرار کنم. اما این کتاب در این زمینه واقعا خوب عمل کرد. کم و کاستی هایی داشت، میتونست روی شخصیت هایی مثل والاحضرت استوارد یا ارستوایل یا حتی استاد گرندیبل، بیشتر کار کرد و اونارو بیشتر به مخاطب شناسوند، اما قطعا باعث افزایش چشمگیر حجم کتاب میشد، چون همین الان هم مطالب اضافه ای توی کتاب نیست و بدون وقت کشی و حوصله سر بر شدن کتاب، داستان جلو میره. نکته دیگه جهانی هست که نویسنده خلق کرده. جهانی که مشخصا روی جزئیاتش به شدت فکر شده، جهانی در زیر زمین. این نوع خلق جهان داستانی برام تازگی داشت و مشابهش رو ندیده بودم و توصیفات مختصر مفید نویسنده باعث شد با جزئیات خیلی خوبی بتونم اون جهان رو در ذهنم مجسم کنم. در کل اگر طرفدار داستان هایی پر از معما و نکات مخفی و در عین حال تخیلی و ماجراجویانه هستید، این کتاب میتونه تجربه جالبی براتون باشه. امیدوارم این یادداشت براتون مفید بوده باشه.
1403/5/15
باورم نمیشه من کل شهر رو دنبال این کتاب گشتم ولی پیداش نکردم همه یجور رفتار میکردن انگار همچین کتابی وجود نداره