یادداشت paria
1403/10/30
خب تموم شدی..حالا فقط مونده کتاب نیوت.. خب اول اینکه جیمز دشنر به شدت ظالم و به شدت مستعده..خیلی خوب مینویسه یه جوری که..خیلی خوبه دیگه..این جلد خیلیییی چیزا رو مشخص کرد..خدایا تریسا من بهت امیدوار شده بودم و بازم معلوم شد تو واقعا همونی هستی که تو جلدای اصلی بودی و هیچ اشتباهی هم این وسط رخ نداده..توماسو دوس داری؟ نداری؟ نمیدونم دیگه به کدوم حرف و رفتار و ابراز احساساتت اعتماد کنم..دوسش داری ولی هدفت برای درمان فلر قوی تره.نه؟ ولی عشقت باید قوی تر می بود..نمیتونم درک کنم که این کارو با توماس کردی و اون حتی نمیدونه تو مسببی..البته فک کنم بعدا فهمید؟ یه نکته ی دیگه اینکه جیمززززز دشنررررر..ازت متنفرم..نیوت و لیزی باید به هم برسنننننن چه جوری تونستی این جوری کنیییییی؟ مسلما تو کتاب نیوت قرار نیس لیزی ای باشه..چون خب داستان مریضی نیوته و بچه های دیگه که نیستن ینی بچه های ازمایش ها...پس مرض داشتی همچین رابطه قشنگی بین شون ساختی و ادامه ش ندادیییی؟ خیلی وحشی ایییییی نیوت چرا باید همه ی بدبختیا رو داشته باشه؟ اههههه و چاک...اه این کتاب روابط قبل هزارتو رو نشون داد و همه چیز رو صد برابر دردناک تر کرد..اینکه دوستی هاشون متعلق به یکی دو ماه نبوده و سالیان سال بوده...اینکه توماس چقد نیوت رو دوس داره...که چاک چقد برا همه شون عزیزه..جیمز دشنر واقعا یه چیزیت هست که این جوری همه رو زجر میدی..هم خواننده ها هم شخصیتا :/ به هرحال...دوس داشتم دیگه..من کلا از این مجموعه خوشم میاد ولییی همچنان جلد 4( خدایا مارک و ترینا دوستداشتنی ترینن!) برام محبوب ترین کتاب بین کتابای دنیای دونده هزارتوعه..البته شاید کتاب نیوت بعدا این ترتیب رو به هم بزنه و صدر نشین جدول شه.با توجه به اینکه میدونم چقد دردناک و گریه دار خواهد بود،مسلما با جلد 4 رقابت میکنه(اخرای جلد 4 اشکای منو خشک کرد قشنگ)..ولی به هرحال درحال حاضر جلد 4 محبوب ترینه برام.. 1:10 AM 25.10.00 پ.ن:نمیدونم ولی حس میکنم با وجود همه قشنگیاش و اطلاعاتش و ایناش،اما خیلی قوی نبود و یکمی ضعیف بود نسبت به کتابای قبلیش..ولی به هرحال این از زیبایی و وحشتناکی دنیاشون و داستاناشون کم نمیکنه..ازت متنفرم جیمز دشنررررررر ولی ممنون هم هستمم که اینا رو نوشتی..ولی بیشتر متنفرمم :/ اه ظالممم 1:12 AM