یادداشت دانشآموز
اولین جلد از مجموعه سه جلدی بینهایت بخش اول مباحث مربوط به معرفت شناسی، بخش دوم شامل انسان شناسی و جهان شناسی و بخش سوم به خداشناسی میپردازد. اگر بخواهم ریزتر توضیح دهم بخش اول به راههای شناخت واقعیت و انواع مغالطه پرداخته، بخش دوم تقریبا مشخصه درباره چی بحث کرده و بخش سوم با براهین اثبات وجود خداوند شروع و به توضیح درباره صفات خدا، ختم میشود. زبان اصلی کتاب فلسفه است و بحثها فلسفی جلو میرود نه کلامی، به عبارتی برون دینی بحث شده البته یک جاهایی به تناسب بحث و در قسمتهای رنگی ظرایف عرفانی و کلامی هم دارد که خالی از لطف نیست. با وجودیکه بحثها به شدت علمی و سنگین است ولی طوری بیان شده که کاملا مناسبِ فهم نوجوانِ بدون پیش زمینهی مطالعه در مسائل فلسفی ست و حتی میتوان گفت شروع خوبی برای ورود به دنیای فلسفه. بحثها با مثالهای مناسب توضیح داده شده که کمک میکند در فهم بهتر و جاگیر شدن مطالب در ذهن مخاطب نوجوان و جوان دانشجو و غیر دانشجو. باید خاطر نشان کنم این مجموعه ( تا همین لحظه که این یادداشت رو مینویسم فقط همین جلد رو خوندم) از این جهت که به شبهات و سوالات متداول همین روزگار در مباحث مطروحه پاسخ میدهد حتما مفید خواهد بود. درنهایت، بینهایت را به دو گروه پیشنهاد میکنم: اول اینکه بدون محدودیت سن و پیشزمینه فلسفی، به کسانی که قصد تعمق در مباحث اعتقادی دارند و دنبال پاسخ دادن به «چرا»ها میگردنند و کسانیکه دغدغهٔ ارتقاء سطح کیفی اعتقادات دینی افراد جامعه را دارند یعنی آموزگاران.