یادداشت محسن ابوطالبی 🇸🇩

بنظرم پروپاگاندای غربه...فکر میکنم پول گرفتن تا این کتاب بنویسند :))،البته تفکر حاکم بر غرب میتونه فرد رو به این باور برسونه که جهان از هیچ میتونه بوجود بیاد.از یک متفکر بعیده،حتی تندروترینها هم نمیتونن بگن جهان از هیچ بوجود آمده

پروپاگاندای غرب نیست البته. اثبات ریاضی داره.
ربطی هم به تند و کند نداره. مساله‌ش بلد بودن یک سری پیشنیازهاست. اگر ریاضی، فیزیک و مقدمات کیهان‌شناسی رو بلد باشید می‌تونید اثباتش کنید.

مغز انسان قابلیت درک وجود چیزی از عدم رو نداره. (چون وجود خودش و تمام تفکرات و خلاصه همه چیز اون بسته به چیزی پیشینی است که باعث وجود انچه هست شده)..مگر با تخیل...در منطق همچین چیزی متصور نیست وگرنه همین ریاضیات و...پدیده هایی رو در کیهان شناسی اثبات کرده اند در طول تاریخ و همچینین علوم امروزی که جز توهم چیزی نبودن...نه زیاد به بالا دستی ها و علمشون اعتماد نداشته باشین...شکست غرب در همه زمینه ها داره خودش نشون میده...فقط کند ذهن ها  و رویابین ها و انهایی که مثل اسرائیل دور خودشون دیوار کشیدن تا افکار نو وارد ذهنشان نشود هنوز توش گیر کردن 😆

تموم شد؟!
...
@Abootalebi

واقعا چیزی حالیت نیست دنبال کل کلی برو وقت مارو نگیر...بهتر بری پرنده بازی کنی :دی...برو اثبات ریاضی کن چطور آب از هیچ بوجود اومده وقتی بدست اوردی بیا زیر پستای من نظر بذار...بدست نیاوردی نیای
 @z.arooshadehghan

MhmdAmin