یادداشت محدثه دلنواز

نویسنده کتاب، جاسوس اسبق حزب سوسیالیست کره شمالی است که مأموریت بمب‌گذاری هواپیمای ۸۵۸ کره جنوبی با ۱۱۵ سرنشین، به او و فردی دیگر محول می‌شود. مأموریتی که کیم ایل سونگ، رهبر کبیر کره شمالی آن را طرح‌ریزی کرده است و با به انجام رسیدنش، هر دو جاسوس، بازنشست شده و می‌توانند به نزد خانواده‌شان برگردند.
کتابی بسیار قابل توجه در نوع خودش، که می‌شود یک نفس خواندش. "کیم هیون هی" از سال‌ها تمرینات سخت قبولی در حزب می‌گوید و از مأموریت‌های مقدماتی و جاسوسی و بازدید از کشورهای مختلف. اما بیش از همه، ایدئولوژی و سیاست خانواده کیم‌ها و مسئولین رده بالا و شست‌وشوی مغزی مردم کره شمالی، در روند داستان جلب توجه می‌کند.

پ.ن: جداً خوندن یا شنیدن این کتاب رو از دست ندید 👌🏻

کتاب تلخی هست مخصوصا اخر کتا و وقتی میفهمه هرچی تا بحال بهش گفتن دروغ بود ولی من هنوز هم متوجه نمیشم چرا بخشیدنش فکر میکنم اگر هرجایی دیگه ای بود اعدام میشد اما فکر میکنم کره ای ها مثل اینکه دنبال انتقام نبودند و میدونستن اینها پشت پرده آهنین زندگی میکنن و تمام زندگیشون بر پایه دروغ بوده و هیچ درکی از اتفاقات خارج از محیط زندگی شون مکر اون خبرهای که حکومت بهشون به دروغ تزریق میکرد نداشتن چه وضعیت اشنایی برای ما

تلخ بود و البته پرکشش.
بله، و معتقد به این بودند که هیون هی شست‌وشوی مغزی شده بوده.
واقعا چقدر آشنا و قابل‌ِلمس...

کتاب دیگه ای هم درباره کره هست مثل رهبر عزیز و اکواریوم های پیونگ یانگ یا دختری با ۷ اسم اونارو خوندین ؟

نه متاسفانه این‌ها رو نخوندم. ممنون بابت معرفی‌شون 🙏🏻😊