یادداشت محمدباقر توکلی
1403/1/10
یک کتاب موجز و کاربردی در باب نوشتن مرور برای کتاب. به این نوشته هایی که ما پای کتابها می گذاریم و بوسیله آن کتاب را معرفی میکنیم، مرور میگویند. اپلیکیشن بهخوان اسم آن را یادداشت می گذارد و خارجی ها review (ریویو) میخوانَندَش. در این کتاب ویژگیهای مرور خوب و بد بیان میشود. البته بعد از خواندن کتاب شما مرورنویس نمیشوید. همان طور که با خواندن کتب آموزش نویسندگی تبدیل به یک نویسنده نمیشوید. اما این کتاب به شما راه و روش نوشتن مرور را یاد میدهد. اینکه دقیقا درباره چه چیزی باید بنویسید، چه چیز را باید و چه چیز را نباید بگویید و همچنین تمرین های لازم برای تبدیل شدن به یک مرورنویس خوب. مترجم سعی داشته که به متن وفادار بماند. البته کار کمی سختخوان درآمده ولی خیالتان تخت است که برد هوپر را می خوانید نه فهم مترجم از هوپر را. به قول خود نویسنده: "هدف این کتاب این است که به خوانندگان کمک کند تا بیاموزند هنگام مرور یک کتاب چگونه به آن بنگرند و البته چگونه به مرورهای دیگر بنگرند تا بیاموزند که مولفها های اصلی یک مرور خوب کداماند و مرورها باید درباره کتاب مورد بررسی چه چیز به شما بگویند." به صورت کلی این کتاب درباره اهدافش موفق بوده البته برای اینکه دقیقا چگونه هنگام مرور به کتاب بنگریم، باید کتب دیگری هم بخوانید که انتخاب من "آثار ادبی را چگونه باید خواند؟" از تری ایگلتون است. اگر مایل هستید این کتاب را در فیدیبو بخوانید، زیر همین مرور پیام بگذارید تا کد تخفیفی برای شما ارسال کنم.