یادداشت سحر ایمانی
1402/10/13
قصههای خوب برای بچههای خوب یک مجموعه کتاب ۸ جلدی از مهدی آذریزدی است. آقای آذریزدی که خود موجود بسیار کتابخوان و جالبی بوده، در هر جلد از این مجموعه کتاب قصههایی را از یک کتاب از خوبان ِ گذشته برای کودکان به روایت داستانی درآورده است. قصههایی که همگی شنیدنیاند. در واقع کتابهای قصههای خوب برای بچههای خوب در این چند جلد هستند: جلد ۱. قصههایی از کلیلهودمنه جلد۲. قصههایی از مرزباننامه جلد۳. قصههایی از سندبادنامه و قابوسنامه جلد۴. قصههایی از مثنوی مولوی جلد۵. قصههایی از قرآن جلد۶. قصههایی از شیخ عطار جلد۷. قصههایی از گلستان و ملستان جلد۸. قصههایی از چهارده معصوم. من خودم تا به امروز ۳ جلد از این کتابها رو خوانده بودم، که قصههای قرآن، گلستان و ملستان، و مثنوی مولوی بوده است، یادمه که از هر سهشون خیلی چیز آموختم. و مثلا خیلی از داستانهای قرآنی رو از اصحاب فیل، و نهنگ و یونس، و حضرت ابراهیم و ... از همون داستان کودکی به خاطر دارم. خلاصه خیلی به کودک و نوجوان خواندنشون توصیه میشه. بادا که گاههایی که دلم گرفت و خواستم که به کودکانگیم برگردم، بشود که زمانی بگذارم و جلدهای دیگرش رو هم بخوانم و بیام براتون تعریفشون کنم. :)