یادداشت محسن مدنی
1401/10/27
اولین بار تو طاقچه این کتاب رو دیدم. دو چیز نظرم رو جلب کرد. تصویر پاندای روی جلد که حیوان بسیار دوستداشتنیه برای من و بعد نشر خوب میلکان. با چند صفحه خواندن جذب کتاب شدم. نقاشیهای بامزه و قشنگ خود نویسنده به همراه جملات کوتاه و نغز. اونقدر برام جذاب بود که نسخه فیزیکی کتاب رو خریدم. این کتاب رو میشه تو 10 دقیقه خوند اما جنس کتاب برای این مدل خواندن نیست. این کتاب را باید لقمه لقمه مزه کرد و جرعه جرعه نوشید. جز دسته کتابهای «حال خوب کن» هست. واقعا کتاب خوشمزهایه برای من. از اون کتابهاییه که آدم رو از هیاهوی زندگی بیرون میکشه و یادمون میاره به خودمون برگردیم و نفسی تازه کنیم. جملات زیباش یه طرف، نقاشیها واسه خودش دنیایه. میشه این کتاب رو کل خانواده بخوانند. اگر بزرگترها کمی خلاق باشند میتوانند با عکسهای کتاب برای بچهها داستان و دیالوگ بسازند و خودشون هم از جملات و نقاشیها لذت ببرند. نیاز نیست حتما کتاب از اول شروع بشه. فصلبندی کتاب از فصل بهار شروع میشه و در آخر بعد از زمستان دوباره به بهار ختم میشه. مدل فصلبندی من رو یاد فیلم «بهار، تابستان، پاییز، زمستان و دوباره بهار» ساخته کیم کی-دوک انداخت. شاید بیربط نباشه چون این فیلم هم بسیار مفهومی و زیبا بود از نظر من. این کتاب رو در دسترستون داشته باشید و هر وقت خواستیدحالی عوض کنید، تورق کنید. امیدوارم شما هم مثل من با خواندن این کتاب، لبخند روی لبهاتون و آرامش روی ذهن و قلبتون بشینه.