یادداشت محدثه حسنی

کاش برگردی
        سلام و نور
این کتاب رو در نوار با صدای خانم  زیبا بروفه شنیدم. سومین کتاب از نوشته های آقای ملاحسنی بود که میخوندم و واقعا میتونم بگم در هر سه اثر از شیوایی کلام و روانی و خوشخوانی جملات لذت بردم .

کتاب ، زندگی روزمره ی شهید زکریا شیری از کودکی تا زمان شهادت از زبان مادر بزرگوارشون بود . پدر و مادری روستایی بی سواد ولی مقید و متعهد به ارکان دین،   نتیجشم  میشه هفتا بچه یک از یک گل تر .

چیزی که در قلم آقای ملا رسولی  دوست دارم اینه که   اصلا سعی نمیکنند از سبک زندگی و شخصیت شهید یا خانواده اش تصویری دست نیافتنی  و دور از ذهن بسازند همین هم باعث میشه مخاطب ارتباط خوبی با کتابهاشون بر قرار کنه .

اتفاق جالبی که در پایان داستان افتاد شعرهایی بود که بعد از شهادت  شهید زکریا رسولی بر زبان مادرشون به زبان ترکی جاری میشد و چقدر این شعرها شیرین بودند.

کتاب برای تمام اقشار جامعه خواندنیست و دلنشین اما کاش اونهایی که نسبت به شهدای مدافع حرم دیدگاه درستی ندارند این کتابها رو بخونند تا بفهمند این بچه ها همه همسایه هامونند. کسایی که با ما تو یک خونه به اسم ایران زندگی میکنند . مثل ما با مشکلات کوچیک و بزرگ زندگی در  ایران در گیرندو هرچه کردند برای امنیت و آرامش و سر بلندی  ایران و ایرانی بوده .