یادداشت کتاب خوب
1403/2/9
«تغذیه دوره بارداری: راهنمای کاملِ تغذیه سالم» نوشتۀ آماندا گرانت، توسط اکرم اکرمی ترجمه شده است و انتشارات صابرین آن را به چاپ رسانده است. متن حاضر در حقیقت یک بخش از «مجموعه کتابهای کلیدهای همسران موفق» است که برای خوانندگان ایرانی به فارسی ترجمه شده است. این کتاب در حقیقت تلاشی است تا با راهنمایی مخاطب، او را در مسیر سخت بارداری همراهی کند و به دغدغههای او پاسخ دهد. در این کتاب، نویسنده مسئله تغذیه را به سه بخش متفاوت تقسیم کرده و آن را برای مخاطب شرح میدهد. بخش اول، به مسئله تغذیه پیش از بارداری میپردازد و راهنمایی جامعی برای بانوان در خصوص سالم زیستن ارائه میکند. در فصل دوم، بانوان با نیازهای جدید تغذیه آشنا میشوند و نسبت به شرایط جدید خودآگاه میشوند. بخش بعدی متن که به دوران پس از حاملگی اختصاص دارد نیز، نیازهای تغذیهای سالم را به مخاطب نشان میدهد.
1
(0/1000)
نظرات
تاکنون نظری ثبت نشده است.