یادداشت
1403/8/17
داستان راجع به نواداست که یه کسب و کاری خانوادگی داره و یه شرکت کارآگاه خصوصی رو میگردونه. شرکتشون زیر قرض یه شرکت بزرگتره و به این خاطر تحت فشار قرار میگیره که یه ماموریت خطرناک رو انجام بده. اون باید آدام پیرسن رو که تهدید بزرگی برای شهر محسوب میشه، پیدا کنه؛ اما خانوادهی این مرد خیلی بانفوذن و نوادا باید قبل از پلیس آدام رو پیدا کنه. در حین این مسیر با یه ارتشی به اسم مد روگان آشنا میشه. روگان هم دنبال آدام میگرده و منافع مشترکشون باعث میشه برای پیدا کردن آدام با هم کار کنند و در مسیر چالشهای براشون اتفاق میافته و حقایقی فاش میشه. سیستم جادویی این کتاب جالب بود. ابتدای کتاب یه راهنمای کلی در نظر گرفته بود که با هر توانایی و استعداد مخاطب رو آشنا میکرد ولی تعدادش انقدر زیاد بود که توی ذهن نمیموند و با مرور زمان مخاطب یاد میگرفت. هر چقدر روی سیستم جادویی و تواناییها خوب کار شده بود، فضاسازی خیلی ضعیف بود. بسیاری از چیزها قابل تصور نبودند و توصیفات کافی درموردشون وجود نداشتند. به سختی میشد محیط و فضا رو درک کرد که چقدر مدرنه و فرهنگ اونجا به چه فرهنگی شباهت بیشتری داره. نویسنده از اساطیر استفاده کرده بود که جای کار بیشتر داشت و زیاد بهش نپرداخته بود. همیشه مجموعهها این مشکل (؟) رو دارن که جلد اول بیشتر محض آشناییه، اما به نظر من بهتره همه چیز در تعادل باشه. ضعف این جلد این بود که داستان بیشتری نسبت به آشنایی مخاطب با سیستم و دنیای فانتزی خلقشده داشت و فضاسازی رو دچار مشکل کرده بود. بخش رمنس کتاب هم مثل اکثر کتابهای فانتزی رمنس بود و یکمی هم برای جلد اول زیاده روی داشت و تند پیش رفته بود.