یادداشت fatemeh_najafian
1402/2/5
کتابی که برای مبتدی هایی که میخوان فلسفه رو شروع کنن توصیه میکنم البته کنار این یه واژگان فلسفه هم داشته باشن باحال میشه 👌🏻 اما خوب انتخاب عنوان درست نیست به هیچ عنوان چون فلسفه نه آغاز مشخص نه پایان مشخصی داره فلسفه از اولین اندیشه ورزی نوع بشر آغاز میشه و تا پایان اخرین نوع بشر ادامه داره پس این عنوان مورد قبول نیس اما مباحث خوبی برای مبتدی ها داره با و پوئن مثبتش ساده بودن واژگان اش هست..
1402/3/9
خوب نظر من هم همینه میگم وقتی صد هست چرا نود؟ ما کلام نخوندیم فکر میکنیم فلسفه صد با رسانه ای هم که داریم متکلمان رو بردیم گوشه رینگ وهمش میگیم کلام یعنی گفتن حدیث در صورتی که اصلا اینجوری نیست
1402/3/9
من با شکلی که عدهای با کلام برخورد میکنن موافق نیستم ولی اولا کلام شاید پس از محقق طوسی رحمه الله به فلسفه خیلی نزدیک شده و ثانیا با توجه به موضوع کلام(اگر بپذیریم که اعتقادات دینی موضوعشه) شاید بعضی مسائل فلسفی در حیطه کلام قرار نگیره
1402/3/11
خیر کلام در زمان علامه حلی بیشتر تقویت شد ضمن اینکه بسیاری از مسائل فلسفه درباره بدیهیات و مسائل معلوم و بحث درباره آنها هیچ فایده ای نداره از طرفی عقل بشر یک ابزار ناقص برای فهم بعضی مسائل است اما فلسفه پذیرای این موضوع نیست و معتقد است باید درباره همه چیز فکر کرد و نظر داد
1402/3/16
اولا اگر میپذیرید فقط بعضی از آنچه که بحث شده نافع نبوده میپذیرید بعضی از آنچه بحث شده نافع است؟ ثانیا فکر کنم فلسفه كه بر آن نیست که با فکر میتوان به همه چیز رسید شاید بعضی فلاسفه بر این نظر باشند اما فکر کنم مثال نقض هم کم نباشد مثلا آقای کانت مثلا علامه مصباح رحمهالله
امیررضا واقعی