یادداشت محسن صالحی

بالا نوشت: حرف آخر رو اول عرض کنم:
تمام مطالب این دو جلد کتاب؛ روایت و به نوعی ادعای یک مامور امنیتی است از تجربه‌ی بیش از ۳۰ سال خود پیرامون مسائل و افراد مختلف، پس اینکه آیا گفتن این مطالب در عموم جایگاهی دارد یا خیر؟ چقدر این مطالب صحت دارد و  می‌شود به آن اعتماد کرد؟ نکته‌ای است که جای تأمل بسیار دارد ...
...
● بابت اطلاعات مفید و خلاصه‌ای که کتاب از وقایع و اتفاقات تاریخ #انقلاب_اسلامی ارائه می دهد توصیه می‌کنم حتماً مطالعه شود
...
#من_اطلاعاتی_بودم پیاده‌سازی شده‌ی مصاحبه‌ با یک مامور اطلاعاتی است که در جلد اول از کودکی و چگونگی ورود خود به سیستم امنيتی کشور(س‌پ‌ا‌ه) و سپس با شکل‌گیری وزارت اط‌ل‌ا‌ع‌ات؛ انتقال به آن و چند پرونده‌ی امنیتی سال‌های اول انقلاب و در جلد دوم راوی به صورت مبسوط به مباحث مرتبط با #انجمن_حجتیه می‌‌پردازد و نکات جذاب و ناگفته‌ای از این تشکل سیاسی!!! بیان کرده است.
...
از نکات جالب و قابل تامل #کتاب؛ روایت‌های دست اول و بعضاً تابحال بیان‌نشده از سیستم امنیتی و انجمن حجتیه می‌باشد که کتاب را به صورت قابل توجهی جذاب می‌کند.
جلد اول در ۲۲۴ صفحه و ۱۶۰ هزار تومان
جلد دوم در ۳۹۷ صفحه و ۲۸۰ هزار تومان
توسط انتشارت ش‌ه‌ی‌د کاظمی به چاپ رسیده است
پ‌ن ۱: با روزی حدود ۱۵۰ صفحه؛ هر دو کتاب در چهار روز خوانده شد؛ خداروشکر
پ‌ن ۲: تبلیغات طوری است که انگار ناشر تمایلی به دیده شدن کتاب ندارد.
پ‌ن ۳: با اینکه معتقدم کتاب از فیلتر‌های لازم گذشته ولی احساس می‌کنم بابت نکات اطلاعاتی پرونده‌ها و نوع بررسی آن‌ها شاید خیلی به چاپ‌های بعدی کشیده نشود
به تاریخ: پنج‌شنبه؛ ۴ بهمن ۱۴۰۳؛ ساعت ۲۰:۴۳

آقا ما یادداشت می‌خوایم

توی اینستا نوشتم اینجا هم ان‌شاءالله می‌نویسم

با این ظاهر دلفریب توقع ستاره های بیشتری داشتیم!

ای بابا خوبه همینم