یادداشت نعیمه علیمددی
3.9
کتاب شرح الف خمیده کتاب بینظیری بود و به شدت به دلم نشست👌 اینکه کتاب طبق سند و روایات نوشته شده بود جذابیت کتاب رو چندین برابر کرده بود💚👍 اگرچه بیشتر روایتهاش رو تو سخنرانیها و روضهها و مدیحهها شنیده بودم ولی سبک نوشتاری کتاب به قدری جذاب و دلچسب بود که این قضیه اصلا حس نمیشد. به خصوص که از آیات قرآن در جاهای درستش استفاده شد و مناسب همون لحظه و موقعیت بود😍🌸 فقط چند مورد کاستی داشت که به نظرم خوب بود تو متن آورده بشه. اول اینکه حرفی از اینکه عزرائیل برای قبض روح پیامبر به در خونه اومده بوده و از حضرت زهرا اجازه ورود گرفته بود، نزده بود. دوم اینکه اون قسمتی که حضرت زهرا به اسماء فرموده بودن که روی خودشون پارچه میکشن و بره صداشون کنه اگر جواب ندادن، حضرت علی رو خبر کنه. سوم هم اینکه در مورد دستان پیامبر که موقع دفن حضرت زهرا از قبر بیرون اومده بود و بدن حضرت رو از حضرت علی تحویل گرفته بود، چیزی نوشته نشده بود🤷♀ یه ایرادی هم که میشد به کتاب گرفت، این بود که خیلی کوتاه شهادت حضرت زهرا رو توضیح داده بود که میتونست پرداخت بهتری داشته باشه🙃 در کل کتاب بسیار خوبی بود و به دوستان پیشنهاد میکنم که حتما این کتاب رو مطالعه کنند😇👌💫