یادداشت انتشارات به نشر

                رمانی عاشقانه از زندگی خانم‌ناز است که همسرش شهید شیرعلی سلطانی او را«خانم‌ماه» خطاب می‌کند. قصه واقعی کتاب در سه فصل بصورت داستان‌های کوتاه و پیوسته روایت می شود.

حاجی چرا اسم هیچ کدوم از بچه ها رو فاطمه یا زهرا نذاشتی؟ با شنیدن نام زهرا منقلب شد، سکوتی طولانی کرد و گفت: میترسم اشتباهی ازم سر بزنه و نتونم حرمت این اسم مقدس رو حفظ کنم! میترسم به خاطر مسائل تربیتی مجبور بشم سر دخترم داد بزنم. باهاش قهر کنم بهش سخت بگیرم ولی اگه اسمش فاطمه باشه، من با چه جرئتی این کار رو بکنم؟
همه حاضران متعجب شدند و استغفار کردند.
با اینکه زیاد در خانه حضور نداشت، اما تا می آمد، سراغ رضیه را می گرفت.محبتی که به رضیه داشت، خیلی خاص بود. گاهی اطرافیان می گفتند: حاجی، شما سه تا دختر داری، این آخری هم دختره، چرا این قدر بهش توجه می کنی؟
حاجی جوابی نمیداد می دانستم نکته ای در  این موضوع است.همیشه وقتی رضیه را بغل می کرد، می گفت: «خدا به دخترم صب بده، خدا به دخترم ایمان بده، خدا خودش حامی دخترم باشه»
گاهی از این رفتاردلم شور می افتاد...

چو عاشق می شدم گفتم که بردم گوهر مقصود
ندانستم که این دریـا چه موج خون فشان دارد
استفاده از ابیات حافظ شیرازی در کتاب، تاثیر این شاعر در زندگی مردم شیراز را نشان می‌دهد. خانم ساجده تقی زاده نویسنده خانوم ماه، دانش‌آموختۀ مقطع دکترای زبان و ادبیات فارسی است. یکی از علایق ایشان پژوهش در عرصۀ دفاع مقدس است.
        
(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.